Boncukdefne52 İlk kez kağıt ipten çanta ve cüzdan denedim kendime kızlar nasıl olmuş ,simdi büyük omuz çantası yapacağım 🥰 toka ve çocuk çantası sayfam var yapıyorum çok tatlılar ama sizde böyle büyükler içinde yapsam ayni sayfada nasıl olur gidermi sizce
MiracAlpinveUmutunAnnesi Boncukdefne52 Ellerinize sağlık çok güzel olmuş ❤️ bende çok şeyler yaptım insta sayfası falan açtım ama gitmedi satılmadı sadece çevrem ve çevresi aldı. Bende bunları yaptım
Boncukdefne52 Boncukdefne52 genelde bu tarz şeyler var bu iplerle örgü ördüm hasirla karışık gidebilirim dimi kızlar çok absürt olmaz degilmi
Boncukdefne52 tahin yaa teşekkür ederim ,ısrarla çevremdekiler yap dedi denedim ,biraz zor örümü ama . Değişik modeller de yapmak aklımdan geçiyor birazda anneler için çalışayım diyorum . Minikler için biraz seçenekler yaptım.
Boncukdefne52 MiracAlpinveUmutunAnnesi benimde genelde çevrem ve onların cevresi aldı dolap ve gardropstan satış yapiyorum insta danda ama büyük kitle olmayınca zor
tahin MiracAlpinveUmutunAnnesi instagram yanında gardrops ve dolapta açın bence 3-5 demeden ek kazanç olur 🌸
MiracAlpinveUmutunAnnesi Boncukdefne52 Aynen öyle çevre önemli başta çok güzel satış yaptım sonra azaldı tabi şuan hiç yok mesela. Gerçi benim uğraşmaya vaktim de yok 2 aylık bebeğim 7 yaşında birde oğlum var buraya bile girmeyi unutuyorum
Boncukdefne52 MiracAlpinveUmutunAnnesi cevrede bir yere kadar alıyor işte, o yüzden değişiklik de koymak istiyorum aslında benimde 2,5 yas kızımla zor ama satılmayan ona kalıyo artik
MiracAlpinveUmutunAnnesi tahin Denemeli tabiki. Dolap hesabımdır galiba açtım ama bana mısın demedi 😂
Boncukdefne52 tahin çok seviyorum örgü örmeyi her çeşitten ama zaman kısıtlı çocukla. Çoğu kez açıp kapattım hesapları ama bu sefer pes etmeyeceğim gidebildiğim kadar . Bos bırakmamaya çalışıyorum bakalım
Boncukdefne52 Birde böyle makrome çocuk çantaları yapmıştım içine astar koymadan çocuk çantası olduğu için ,sizce bunlara astar koymaya gerek varmı değişikliğe gitsem mi ??
tahin Boncukdefne52 eğer çok uğraştırıcı değilse koyun çocuklar kalem vs koyar bir de shopier hesabı açsanız? Aklıma geldi sonradan ürünleriniz gerçekten güzel