papatyagibi betul97_ Esim is için gidiyor Kocaeliye o zaman peşine takılıyoruz bazen yoksa özellikle falan hayatta 😂
betul97_ papatyagibi Size de farklılık oluyordur mis gibi işte zaten her zaman bizde gitmiyoruz bayadır gitmiyoruz kaç aylar oldu. Sık gidince zaten bu hazzı vermez diye düşünüyorum 😊😊
papatyagibi betul97_ Sürekli gidilince evet insan sey olmuyor Ara sıra degisiklik oluyor iste. Ama İstanbulda bir şubeleri olsa mesela hayır dememm 😄
gdbozkurt Ay kızlar bir de bebeklerinizi hangi çocuk doktoruna götürüyorsunuz ya şehir hastanesi özellikle,post açtım kimse yazmadı sizi burda yakalamışken soruvereyim
betul97_ papatyagibi Üzücü 🥹🥹 Yine de bazen şubeler aynı isimde aynı menüler olsa bile o tadı alamıyoruz biz. Sizi bilemiyorum ama bazen eşimle aynı isimle başka bir yere gidiyoruz menüde aynı yediğimiz şeyler de aynı oluyor ama sanki tadı aynı olmuyor
papatyagibi betul97_ Evet kesinlikle öyle. Subeden subeye de degisiyor. İlk begendigin orijinali iyidir. Mesela Ankaralıyım ben bir sürü Aspava var ama hic biri birbirinin tadını tutmaz