huma216_ newmomdml doktorum da doğal zeytin yağı koy mamaya 1 2 kasik dedi ben kabız diye zeytin yağda içirdi sadece
huma216_ newmomdml canım doğduğundan beri koyarım ben kakasını yapardı ama son zamanlarda kabız dik oda doymadı gı için kakasını 8 9 gun yapmazmis önceleri koyduğumda falan yapıyordu halada koyarım her mamasina
sezerrrr newmomdml be doğduğundan beri mamasına bir çay kaşığı koyuyorum doktor söylemişti bizde prematüre doğduk
meeerve @newmomdml verebilirsiniz bence. Oğlum küvözde kalırken mama içine değil ama kilo alsın diye direkt zeytinyağ içiriyorlardı günde azıcık bir sakıncası olacağını düşünmüyorum
enfa newmomdml evet veriliyor 1 2 damla katın doktor bebeğimiz 5 günlükken mamasina zeytinyağı damlatabilirsiniz demişti 7 aylık ara ara yine kattığım oluyor bi zararı yok
newmomdml Hepinize cok tesekkur ederim gercekten ise yaradi verdigim gunun aksamina yapti tuvaletini 🙏
nurdaanert newmomdml canım mamasına mı kattın direkt mi verdin aceba . Ve sonraki günler bi faydasını gördün mü
newmomdml nurdaanert ilk kabizliginda ise yaradi ayni gun hem mamasina kattim hem cay kasigiyla agzindan verdim. Ama bi 2 hafta sonra yine kabiz oldu inda pek ise yaramadi
zulaleks newmomdml bizim doktorumuzda ilk aylar rahat kaka yapsın diye 1 yemek kaşığı anne sütünüze 1 çay kaşığı zeytinyağı koyabilirsin demişti günde 2 kere
muhammed111224 Benim bebeğimde prematüre bir buçuk ay bakımını yaptım hastanede günde 4 defa veriyordum mamasına katıyordum aynı zamanda da kilo aldırıyormuş doktorumuz hergün düzenli olarak vermemizi istiyordu
nisakoca Doktor doğallığına güvendiğin zeytinyağını günde 2 çay kaşığı verebilirsin hem kalori olur demişti