gmz10 Vücudunda vardı benim bebeğimin de hatta biraz daha kötüydü, kullandık biz geçirdi. Mustela yı devamlı kullanıyoruz zaten ama yeterli gelmemişti yara gibi olunca. Hafif renk farklılıkları oldu vücudunda ama doktor zamanla geçer dedi.
missgod gmz10 Mustela bende hafifletiyor ama geçirmiyor çoğlamaya başladı kreme bgn başlayacağım inş sonuç alırım
missgod clearqueen 2 haftada bu kadar çoğaldı temre sandık çizdirdik geçmedi mustela hafifletyr ama geçirmiyor
gozdeee44 İki yanağında egzama vardı oğlumun 3 gün günde bir defa kullandık ve geçti şükür şimdi bioderma atopik ciltler için olan kremini kullanıyoruz her gün bir sıkıntı yok şükür
pogacayanaginannesi clearqueen benim kızımda da var aynı böyle ve oda sürekli çiziyor kendini kaşırken çok üzülüyorum beeeen 🥹🥹
missgod clearqueen ah çocugum benim ya kıyamam inş tez zamnda geçer bu çocuklarımızın yüzü ne zaman sivilceden egzamadn düzelcek allah acil şifalar versin ins
gmz10 missgod 6 aylıkken egzaması çok olunca kan testi istedi doktor orda çıktı ama küçük bebeklerde çıkmayabiliyor demişti testlerde.
clearqueen pogacayanaginannesi ben de cok uzuluyorum hatta gozlerim doluyo o kasinirken bizimkinin tum vucudu boyle inanılmaz 😔 tüm sirt kollar bacaklar omuzlari gogsu bile…
pogacayanaginannesi missgod doktor beş gün sabah akşam kullan dedi yarından baslicam nemlendirici olarak da Bioderma atoderm kullanıyorum
pogacayanaginannesi clearqueen rabbim yardımcımız olsun o kadar zor ki herşey bide üstüne egzama dayanılmaz oluyor