aslikls Little gusto marka organik kumaş tulum 12-18 ay önünde belli belirsiz birkaç küçük lekesi var o yüzden uygun yazıyorum 100₺ ( belki leke çıkarıcı ile geçebilir ben ellememiştim)
aslikls Özel dikim üstü keten altı müslin kumaş 12-18 ay fakat bebeğiniz ir değilse 18-24 de uygun önünde minicik belli belirsiz leke olduğu için fiyat uygun yazıyorum 150₺
aslikls Özel dikim ikisi de 12-18 ay bebeğiniz ir değilse 18-24 de uygun sarı olan müslin kumaş hiçbir deformasyon leke vs yok 50₺ beyaz olanın üst düğmesinin hemen altında hafif bir sarı leke var organik kumaş 25₺
aslikls Lcw hiçbir leke deforme yok içi yumuşak kumaş eşofman rahatlığında pantolon 9-12 ay beden fakat bebeğim iri olmasına rağmen 16 aya kadar giydi (13kilo) 100₺
aslikls Tchibo marka sıfırdan farksız termal yağmurluk kalitesini ve güncel fiyatını bilen bilir 700₺
BordoHuniliAnne aslikls üstte kalsın keten ve müslinler oğluma olsaydı kesinlikle alırdım, acaba nerede diktirdiniz.
aslikls BordoHuniliAnne bu takımları 4 yıl önce instagramda kisreokids diye bir sayfa vardı. Bir anne özel renk desenlerde dikiyordu orda diktirmiştim hepsini ama maalesef yapmıyor artık 😢 ilk oğlumu tüm yaz bu kıyafetlerle büyütmüştüm 🥹