mrvz Kızlar doğum yapalı 2 ay oldu. Doğum sonrası hangi yöntemle korunuyorsunuz? İmplant düşünüyorum ama özelde 13-14 bin dediler. Doğum kontrol hapı, iğneler, spiral hangisi sizce en iyi koruyan? İkinci çocuğu çok uzun süre istemiyorum düşünmüyorum
Sndr15 mrvz ben hiç Birşey taktırmadım eşim de bende istemedik sadece geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz oğlum 3 yaşında
1prensh mrvz bende implant düşünüyorum doktorum ben takma ücreti 3 bin alıyorum ama implantı medikalden alacaksınız dedi medikalde ücret ne kadar bilmiyorum hiç sormadım bebeğim 2 aylık eşim korunuyor sadece şuan bu şekilde ilerliyoruz
dilara_0 mrvz devlet Hastanesi’nde. Normal kadın hastalıkları bölümüne fiş alıp muayene olun ardından spiral taktırmak istediğiniz söyleyince sizi yonlendirip kağıt vs imza atacaksınız taktırmak istediğinize dair. 5 dkda takılıyor normal parmak kontörlü gibi ilerliyor süreç. 🙃
aysebb mrvz Başta zor geliyor. Sonra öyle alışıyorsunuz ki yani bende öyle oldu hiç zor gelmiyor unutmadım da hiç
1prensh mrvz hastane,bulunduğunuz şehir,doktor vs hepsi etken bence ben istanbuldayım ama o çok yüksek hastanelere gitmiyorum daha düşük bütçeme göre hastaneye gidiyorum canım
asmingul487_ mrvz bnde 45 gn oldu dogum yapalı doktoruma dun gttm implant migren olanlar icin önermiyorum ddi malesef migrenden dolayi korkuyorm spiral de adet olmaya baslaynca gel ddi onu takmaktan koruyorm sadece şu an dogum kontrol hapı aldim baklm nolck kizim 2 yasinda oglum oldu birde zorlaniyorum hicbir korunma kesin çözüm degl sanirim
asmingul487_ asmingul487_ devlet implant takiyor doktorum alir gelirsen takarm ddi spral de takiyorlar