Nazli7 benim de 2 çocuğumun arasında 3.5 yaş var aklımın ucundan bile geçmedi büyük çocuğumu anneannesine vs bir yere göndermek. Şimdi büyük çocuğum 5 yaşında ve hala göğsümde göbeğimde yattığı zaman ten teması kurduğu zaman rahatlıyor ve biliyorum ki bu durum daha birkaç sene daha sürecek. Yani demem o ki büyük çocuğunuzun da size ihtiyacı vardı keşke ona bu kötülüğü yapmasaydınız bu terkedilmişlik duygusunu yaşatmasaydınız. Eminim burda yüzlerce anne vardır uykusuzluk çeken fakat çare çocuklardan birinden kurtulmak olmamalı, küçücük kalbine derin yara açmak olmamalı. 2.çocuğumda 4 ay gaz sancısı yaşadık. Yapışık ikiz gibi gezdik, 5 dk bile uyumazdı yatağında hep ya kucağımda ya memedeydi. Slingle bağladım kendime günlerce saatlerce öyle gezdik evde öyle uyuttum. Ağlamalar, sızlamalar, uykusuzluk her şeyi dibine kadar yaşadık ama yine de her şeye rağmen büyük çocuğumun tüm yemek/içme, oyun, etkinlik, banyo… ihtiyaclarını karşıladım. Tüm duygusal ihtiyaçlarını karşıladım. Yatak odasına yatağın açıkta kalan her tarafına yatak bariyeri aldık. Oğullarımı sağıma ve soluma aldım yeri geldik soluk almadan aralarında uyumaya çalıştım. İkisinin de tek istediği şey benim sıcaklıgımdı. Elhamdülillah elimden geldiğinde yaptım. Söylediklerim size ağır gelebilir, gelsin, kusura bakmayın ama bu konuda çok hassasım.