MucizemGeldi3545 Kızlar merhaba, kraft oto koltugu alıcaz ama hangi modelini alalım karar veremedik. Kullandığınız varsa önerirmisiniz 🤗
Eminos MucizemGeldi3545 kraft kullaniyoruz tas gibi koltuk cok saglam ama modelini bilmiyorum canim ya oglum otururken disariyi seyredebiliyor
Elizbkrc MucizemGeldi3545 merhaba bizde e bebek indirimden aldık spin signal modeli spin fix ile aynı galiba bizim aldığımız yeni modeli anladığım kadarıyla 😊 dün taktık izofixli çok kolay takılıyor kemerinde alarm var bebeğin açma riskine karşı onun dışında dönebiliyor adac testine girmemiş ama giren ürünler malum 2binden başlıyor biz bütçemize göre bunu tercih ettik
Ikrazumra19 MucizemGeldi3545 yuksekligi guzel ben sknti yasamadim birde benim icinsaga sola donmesi onemli o yuzden memnunum fiyatida cok pahali degil
[silindi] MucizemGeldi3545 onu incelemedim ama bizim kullandığımızda 360derece dönüyor eğimli pozisyonu var. 0-36kg ya uygun. Baya uzun yol yaptık hepsinde çok rahat uyudu hırpalanmadı yani.
Ezelunal18 Eminegecit bizde haftasonu aldık ama bebek dik pozisyonda duruyor.en yatık haline ayarladık yine dik duruyor sizinde böyle şikayetiniz oldumu acaba yada bizmi ayarlayamadık.
Eminegecit Ezelunal18 zaten koltuklar tam yatar pozisyonda olmuyo gördüklerim kadarıyla 4. kademe eğim veriyo dik durmuyo uyurken falan rahat ediyo bas desteğiyle
Eminegecit Ezelunal18 başka markalara da baktik kademeler ayni gibi 0-18kg olmasina ragmen bazi 0-36kg olan koltuklardan da geniş ben beğendim yani
Ezelunal18 Eminegecit bizimkinin kafa direk yere düşüyor hiç rahat değil acaba ayarını mı yanlış yaptık anlamadım
Elizbkrc MucizemGeldi3545 gündüz kullanamadım henüz dün gece kullandım ilk ama foto çekmiştim şimdi baktım kızım 13aylık cam başının hızasında biraz alçak gibi bizim camlarda flim var zaten dışarısı çok net görünmüyor 🙈