ogretmenanne2024 101 den 97 ye düştüm ara verdim bayram falan derken dünden beri tekrar başladım. Birbirimize öğün fotoğrafları atıp motive olucak kanki arıyorum adayları bekliyorum aynı kilodaysakta mis gibi olur 😁
Sulee_ ogretmenanne2024 120 den 88′e düştüm bayramda ipin ucu kaçtı hala tutamıyorum o ipi bugün tartildim 91 olmuşum bir türlü adapte olamıyorum yaa sanki iştahım bayağa açıldı ne görsem yiyesim geliyor😅😅
momft25 ogretmenanne2024 bende başlıyorum yarın inşallah bozmadan yaza ulaşırız 8 kilo fazlam var benimde
ayyyyayy ogretmenanne2024 bende 110 kg 98 e düştüm tekrar aldım 110 a çıktım ay kızlar hep beraber yapalım destek olalım neler yapıyorsunuz yazar mısınız
byrmm ogretmenanne2024 92 olmuşum. Doğum yapalı üç ay oldu ama hiç veremedim sık emzirdiğim halde. Çok bol su içiyorum. Ama hareket etmek lazım galiba. O yüzden iki gündür youtubdan yarım saatlik hafif spor hareketleri yapıyorum. Ekmek yememeye dikkat ediyorum birde sadece iki öğün kahvaltı ve akşam yemeği bol su. Yemeden çok kısamıyorum sütüm azalır diye korkuyorum çünkü.
ogretmenanne2024 Sulee_ valla maşallah yine iyi vermişsiniz ben doğum yapalı 7 ay oldu bebeğim 6. Ayda emmeyi bıraktı ben de kilo vermeye odaklandım ama hâlâ istediğim gibi yapamıyorum 🫣
hepbahar123 Bn de dün yürüyüş bandi siparis verdim sağlikli beslenmek de bir yere kadar kilo verdiriyor bnde spor şart hem de vücut sekilleniyo. Eskra şeyler de yapacağım 85le başlıcam
ogretmenanne2024 hepbahar123 ben de eliptik bisiklet yapıyorum.o da kas yaptığı için tartıya ekşi yansımıyor benim ama incelme oluyor 😁
Lre ayyyyayy ben de bugün aralıklı oruca tekrar başladım vermem gereken 8 kilo var. 18.00 de yemeği kestim su içiyorum 🙂🙂
ogretmenanne2024 ayyyyayy ben önceden grup vardı katılmıştım ama kimse atmiyodu.1 3 kişi atiyodu motive olamiyodum geri çıkmıştım
Glcn_srgn23 Lre aralıklı orucu nasıl yapıyorsunuz bende dıyetteyım 5 yada 6 dan sonra bsy yemıyorum ama gunduz nasıl beslenıyorsunuz
Lre momft25 10-11 kahvaltı akşam 5-6 gibi yemek bunların dışında atıştırma yok. 2 gündür yapıyorum 61.6 ile başladım bakalım kaç olacak. Akşam yemeği mümkün olan en erken saatte bitiriyorum Ayşegül Çoruhlu dinleyin ☺️
hzl_60 Bende 85 den 76 ya düştüm 6 kilo daha vermem lazım daha hızlı nasıl kilo verebilirm önerileri olan
ogretmenanne2024 byrmm kilo önemli değil verirsiniz hem daha çok küçük bebeğiniz benim bebeğim emmeyi bıraktı. 7 ay oldu doğum yapalı doğumdan sonra sadece 7 8 kilo verebildim. Sütünüzü azaltmayacak şekilde yavaş yavaş yaparsanız verirsiniz♥️ byrmm
biradamavisi ogretmenanne2024 merhaba bende diyet arkadaşı arıyorum hatta arkadaşları şöyle 4-5 kişi olsak birbirimize ne yediğimizi atsan istişare etsek, destek olsak. 10 kg vermem gerek
Sulee_ ogretmenanne2024 2 senedir uğraşıyorum bende valla en son bayramdan önce 88 dim şimdi 91 oldum bir türlü tekrar adapte olup diyete başlayamıyorum iştahım aşırı açık ne görsem yiyesim geliyor
hepbahar123 ogretmenanne2024 eliptik bisikletim de var benim ama oğlu mbize fırsat vermedi epeydir kullanamadık kac kez kurduk kaldırmak zorunda kaldik ev küçük nereye kursak görüyor ve her gün spor yapıyordu knda bacagıni yaralayınca tekrar kaldırdık😅😅
Sulee_ ogretmenanne2024 benimde eliptiğim var ama bayagadir yapmiyorum ya bacaklari kalınlastiriyor diyorlar doğru mu acaba?
byrmm ogretmenanne2024 inşallah canım bol sebze tüketmeye çalışıyorum ekmek yemiyorum. Bol su içiyorum. Birde üç gündür evde zumba filan yapıyorum yarım saatte olsa hareket harekettir diyorum. İnşallah faydasını görürüm bende. Öğlen 12 de kahvaltı yapıyorum birde akşam 6 gibi yiyorum yetiyo. Gece uyanıksam çok zorlanıyorum sadece bunu aşamıyorum.