ElisaMom_ Kızlar bu doğum parası yürürlüğe girdi fakat anlamadığım bişey var benim bir kızım var ikinciye hamileyim ben her ay mi 1500 mü alicam veya tek seferlik mi 1500 alacam,yani bu bebeğim ilk çocuk olarak mı görülecek anlamadım
beribul ElisaMom_ benim 3cu başvurduk bekliyorum 2inci ay 600 sonrası 5bin denmiş henüz bişey almadım 26 günlük bebeğim
OLaaBalito_ ElisaMom_ şu çocuk parası herkese verilmesi gerekmiyor mu yaa eskiden annem alırdı ben başvuru yapmaya gidince eşinin sigortası var başvuru olmaz dendi bana ee aldığı askerî ücretin (Üstü alıyor ama az) sigortasıda olsun demi 2 çocuk var ben çalışamıyorum eşim çalışıyor ama kiramız 20 bin asla yetmiyor şimdi sigorta var diye yardım yapılamaması anlam veremiyorum.
ElisaMom_ barbiee_ yavrum ozaman doğru düzgün soyleselermis yani şimdi bu yıldan itibaren paso çocuk yapmaya mi çalışsın millet saçma ya
biranneminik ElisaMom_ bende bunu anlamadım vala bende 2 ocakta doğum yaptım ikinci bebeğim kaç para alicam bilmiyorum bence biz her ay 1500 almamız lazım çünkü 2025 den sonra bidaha mi hamile kalıp doguralim yani ne sacma
ElisaMom_ biranneminik malesef tek seferlik mis bu 1500 bu yıldan itibaren ikinci çocuk olurda her ay 1500 verecekler saçmalık ya gerçekten
Anneoglu_65_06 biranneminik benim haberlerden gördüğüm ilk sefer 5 bin bir ve iki çocuk olan 5 yaşa kadar 1500 üç ve üzeri çocuk 5 yaşına kadar 5 Bin tabi bu süreç böyle mi gider bilmiyorum ama yıllardır gülünç bir miktar verip sonrasında bu kadar yüksek rakamlar vericez demeleri pek inandırıcı gelmiyor
ElisaMom_ OLaaBalito_ bunu herkes alıyor,normalde tek seferlik 300 verirlerdi ya o kalktı onun yerine bu yürürlük geldi
biranneminik ElisaMom_ kesinlikle aslında ilk çocukta her aydı ilk öyle söylendi sonra yürürlüğe girince işin rengi değişti. Herhalde 2025 den sonra doğan çocuk sayısı fazla geldi ondan böyle yaptılar verecekleri iki kuruş onuda zor veriyorlar
Zeyyyynep ElisaMom_ seninki 2. Çocuk sayılacak canım yani heray 1.500 alacaksın daha yeni aradım konuştum çünkü bende 2. Yi doğurdum şubatta bende 1500 alacakmışjm
mondecaidensecmeler ElisaMom_ doğum parası değil çocuk parasi canım her ay 1500 alacaksın aklında kaliyorsa pttden sorabilirsin