helenistikbazalika buglemss 3 senedir kullanıyorum bunu çok memnunum çokta güzel yapıyor herşeyi al pişman olmazsın 👌
Rabiiul buglemss 4 senedir Beko TM 5206 G modelini kullanıyorum şuan indirimde 3 K ya düşmüş bence değerlendirin
iremdemirr18 @-Ozge- bende bu modelin beko markalisini kullaniyorum ikiside ayni zaten tost makinemden çok memnunum camından dolayı agirlik yaptigindan daha hizli yapiyor
alisinanneesi buglemss ben dört yıldır kullanıyorum çok memnunum güzel yapıyor temizliğinde aşırı kolay ama imkanınızvarsa tefal optigrill akın ondan da çok memnun olan var
Hazom buglemss bende arzum granit var ama 6 yılı geçti alalı. Tostla aramız çok yok fakat ilk günkü gibi sağlam. Temizliği de kolay
yavruaslanlar buglemss cnm karacadan almıstım senelerdir taş gibi ne tavuklar ne seyler pişirdim granit birde içi
alparslan14subat buglemss attım size resmini çabukta ısınıyor bende araştırıp evlenmeden önce bunun yorumlarını beğenip bunu almıştım 3 sene olacak nerde ise kullanıyorum memnunumda
nrhnoktay buglemss bunu annem kullanıyor çok memnunlar.Benim de arnica vardı bozuldu daha yeni bunun bir üst modelini aldık kantintost modeli o da çok güzel
Hopendless zuhalsebu evet mavisi var bende plakaları kolay temizleniyor ama maalesef granit efektli teflon 🥰