Gulsum3 Kızlar adetim tam 4 gün geçti geri çekilme ile korunuyoruz ama kaçak göçek hiç bişey yok gebelık varmıdır sizce oğlum 20 aylık olmak üzere
Meri-Mel Gulsum3 Her zaman ihtimal var,hele geri çekilme ile baya var hakkında hayırlısı olsun insAllah 🥺
pinkbutterfly06 Gulsum3 kaçak olup olmadığını bilemezsin ben o şekilde hamile kaldım bu ayı da atlatırsan mutlaka başka türlü korun riske atma
Bsraglsn Geri çekilme bi korunma yöntemi değildir şu zamanda hala burda hamile miyim diye soranların olması gerçekten çok tuhaf
Selmabykslvi Gulsum3 benimde aynı şekilde nerden baksan 2 aydır regl olmuyorum test yaptım iki kere negatif
Selmabykslvi Gulsum3 hayır vermedim ama iki defa test yaptım negatif ilk kızımda hemen testte öğrenmiştim
Gulsum3 Selmabykslvi ama her gebelık bir olmaz derler 2 ay uzun bi süre kan versneıx keşke ben eğer bu ayın 15 kadar olmazsam gidicem doktora
patlakprezervatif Selmabykslvi gebelik testlerine çokta güvenmeyn derim. Kan vermeden ve kan verdikten sonra test yaptım ikisi de negatifti. Oğlum şu an yanımda uyuyor 😃
iscam Gulsum3 bnce yok aynısı banada çıkmıştı , enfeksiyon falan varsa ondan gecikir bndede oo soru vardı çünkü