peramomms Arkadaşlar oğlum mamayı bıraktı asla içmiyor kaşık maması vereceğim ne önerirsiniz üzerinde tarif var içine ekstra birşey katılıyor mu
ozlem34_936_ peramomms bebeginiz kac aylik benim 6 aylik bebeğim etmeyi birakti mamada icmiyor kasik mamasi yeterli olur mu ki
cennetkusum16 peramomms normal mamayı biraktiysa kaşığı hiç almıyorlar bizimki sevmedi mamadan sonra onu. 2 tane farklı marka aldım ikisinide almadı öylece duruyor. Diş cikartiyorsa mama almaz bu arada azda olsa içiyorsa verin
sayfer Kaç aylık bebeğiniz benimde oğlum 8 buçuk aylık içmiyor mama ek gıda alımı güzel mama değişikliği de yaptım sma içmiyor. Umarım bizde bırakmayız :(
peramomms ozlem34_936_ 6 ay biraz erken bem 9.5 aylık oldupu halde mamayı erken bıraktı diye düşünüyorum mama değişikliği yaptınjz mı
sayfer peramomms peki mamayı bıraktıktan sonra kilo ölçümüne gittiniz mi hiç sadece ek gıdayla kilo alımı nasıl çok problem yapıyorum aylar arası kilo alımımız zaten çok az bizim nasıl yapmamız lazım
Rabiiul peramomms ek gıda ne kadar yiyor benim kızım sekiz ay 29 günlük yumurta Sarısına tavada omlet şeklinde yapıp veriyorum yarısını anca yiyor gene yanında yoğurt vermeye çalışıyorum öğlen Meyveli yoğurt veya cici bebeli yoğurt veriyorum kraker veriyorum akşam yemeği çok az yiyor çorbadan toplasan 6.07 kaşık alıyor ya ayrı yemek yapıyorum ya bizim yemeklerden veriyorum ondan da çok az yiyor
ozlem34_936_ peramomms evet yaptım mama ve biberon değiştirdik ama yok aç kalıyor yine de biberonla mama içmiyor kasik ya da şırınga ile vermeye çalışıyorum onuda yutmuyor
peramomms sayfer kilo alımımız artık çok yavaşladı 1 haftadır mama almıyor hiç götürmedim hiçde düşünemedim götüreyim bakayım nasıl
ozlem34_936_ eymenayazmom evet uykuda çok denedim ilk defa bu gece emdi sabah yine emmedi artık oluruma bıraktım geçecek inşallah
sayfer peramomms bende götürmeyi düşünüyorum 😢 inşallah bir çaresini buluruz benim bebeğim 20 gündür hiç almıyor nerdeyse inşallah kilo alımları iyidir bebeklerimizin Allah kolaylık versin hepimize 🌼
sayfer lAmMelodi ya uykuda da vermeyi denedim ne kadar açtw olsa reddediyor biraz çaba sarf ediyorum içsin diye ağlayarak uyanıyor bu seferde ne yapacağımı şaşırdım gerçekten umarım geçici bir süreçtir
bnbb 5 aylıkta bıraktı benim kızım da ama kaşık mamalardan da iyi sonuç almadım malesef onları istemedi Anam babam usulü gidiyoruz şimdi pirinç unu, nişasta, yulaf unu filan veriyorm çok severek yiyor onları