Habibe08 barbiee_ fitilsiz geçmez bacım yeni kullandım hic zorlama baska bisey icin sürekli kuru tutcan bide ben bıktım çamaşır değişmekten doktora git fitil al
barbiee_ Habibe08 Allah Allah kız durduk yere oldu ha. Gidiyim bari yarın ne kullandın sen. İlk süt kesiği gibiydi. Şuan gelmiyor ama yanıyor arada.
Habibe08 barbiee_ ben bide hamileyim suan onu gece yatmadan koyuyon sabaha içindeki mantarı dışarı atıyo baya iyi geliyo valla durumuna göre doktor verir simdi yanlış yonlendirmiyim
zeynoelo Bendexe oldu hiç gormemistim 35 yaşındayım dişim için antibiyotik kullandım Allah’ım allahimm oldum kasintidan sirke ılık suya karıştırdım sirkesi biraz fazla ama taretlendim akşam yaptım sabah yaotim durulamadim hiç ama kuruladm sadece sonra hemen bitti fitil vermişti doktorum ama gece yatarken yapacaktım baktım bitti kullanmadım
Hazom Bende olmuştum bir kez, antibiyotik sonrası. Çok fenaydı oturamıyordum ben. Doktor tek kullanımlık fitil vermişti hemen geçti, geçmiş olsun 🌸
barbiee_ Hazom teşekkür ederim ☺️ yarın gidip alacağım ama şuan o beyaz süt kesiği gibi yok 2 gün oldu bitti. Afedersiniz ilişkide kanadı yüzeysel mi bilmiyorum sonrasında baya yanma oldu.
gzdlgz barbiee_ antibiyotikler sürekli kullanılmamalı bağışıklık sistemine zarar veriyormuş ama hastaysanız ve doktor yazdıysa yapacak hiçbir şey yok tabi
barbiee_ gzdlgz şöyle dişimde enfeksiyon vardı dağılması için mecbur kullanmam gerekti yani genelde onu yazıyor doktorlar demek istedim düzelteyim☺️