kirmizibalikbeachte barbiee_ sadece kaşıntı varsa travazol krem kullanabilirsin. Ama beyaz süt kesiği gibi akıntın varsa doktora gitmeni tavsiye ederim. Vajinal fitil veriyorlar çok çabuk geçiriyor. Çok geçmiş olsun 🙏🏻
ElisaMom_ barbiee_ sürekli çamaşırını değiştir birde travazol krem var onu kullan duzenli geçer canım,bende de kaşıntı yanma vs oluyordu bu kremi kullandım,günde en az 3 defa çamaşır değiştirerek geçmişti
barbiee_ kirmizibalikbeachte teşekkür ederim çok güzel açıklamışsın 😇 aynen beyaz süt kesiği gibi ya vardı baya ama şuan yok afedersin ilişkide kanadı yüzeysel mi bilmiyorum sonrasın da baya yandı
kirmizibalikbeachte barbiee_ bu haldeyken ilişkiye girme girdikçe daha fazla canın acır. Akıntıyı en güzel fitil kesiyor 2 günde temizler içini. ☺️
ZeydsMom barbiee_ antibyotik kullanirken mutlaka mantar olmamasi icin ilac kullaniliyor. Flukonazol mesela.
ZeydsMom barbiee_ antibiyotikler genelde mantara sebep oluyor. Uzun sure kullanimda ve ya araligi cok olunca. Ya oylesine de olabilir. Her zaman doktor antibiyotik yazinca bide flukonazol ilac yazar. 1 tane kapsul oluyor iceriginde. Onunlada geciyor
sencokbiliyon barbiee_ ya Bi fitil var. İsmini bilmiyorum ama fitil çok iyi geliyor diyorlar. Doktora gidin, reçete eder belki. Ama eczaneden reçetesiz de satılıyor o