nureslem06 Kızım 1 yaşında yazlık bebek kıyafetlerine mevsimlik ince şeylerde olabilir ihtiyacımız var uygulamalar üzerinde kıyafet ayakkabı uyguna veren satan varmıdır benimle paylaşacak elden satan varsa sakaryadan alabilirim
kibritci_kiz nureslem06 1 yaş yazlık kıyafetim çok var yalnızca zıbın yok pijama tarzı ve şortlu takım var uygun fiyata toplu veririm Gardrops hesabıma koyarım akşam sizin için uygun olursa bakarsınız tubii28
kibritci_kiz nureslem06 Bazılarını hiç giymedi tertemiz bazılarında leke var ama çıkarmak için uğraşmadım leke çıkarıcıya basarsan çıkar muhtemelen
bad nureslem06 Merhaba arkadaşımın dolabında temiz güzel ürünler var eğer bakmak isterseniz hesabı😊https://www.gardrops.com/glsnumdu
kibritci_kiz OLaaBalito_ malesef kuzum bebem zaten 21 aylık benim de yazlık alışverişi yapmam gerekiyor 🤭
-kizimkaraca- Merhaba bende sakaryadayım ve elimde tertemiz kız bebek kıyafetleri var geçen yaz kızım 1 yaşındaydı eğer isterseniz yardımcı olurum
-kizimkaraca- Gardrops hesabım DOLAPTOZU olarak aratabilirsin daha oraya yükleyemediğim şeyler de var
-kizimkaraca- nureslem06 Ben karasudayım eğer bakacak olursanız fiyatlara takılı kalmayın yardımcı olurum