Sunshine__ Merhaba kızlar bebeğimin ne zaman dişi çıksa burnu tıkanıyor ve öksürüğe çeviriyor bizden başka bunu yaşayan var mı varsa neler yapıyorsunuz nasıl geçiriyorsunuz ne yapabilirim sizce ben ne yapacağımı şaşırdım çünkü
Belinays_mom Sunshine__ bunu duymuştum ama yaşamadığım için pek bişey söyleyemicem. Zaten burnu tıkalı bi bebek nefes alamadığı için öksürür. Sürekli burnunu açık tutmanız gerekecek. Yada acaba tesadüf mü oluyor belki diş çıkarma esnasında hastada olabilir
oylesinebiri__ Sunshine__ 5 gündür aynısını yaşıyoruz doktor burun spreyi ve damla verdi ama dişten kaynaklı dedi hasta oldu sandık
acemianne___ Sunshine__ ay benımde 7 gündür cok kötü öksürüyor ve diş çıkardı baya sancılı geçti alakası olabilir mi ,
Gldekpnci Sunshine__ bizim oluyor ufak çaplı grip geçiriyoruz zor dişlerde bolca burun yıkama yapıyoruz çok zorlarsa huzursuz olursa ilaç kullanıyoruz mecbur
Sunshine__ Belinays_mom Vallahi çok dikkat ettim hep dişi ete yaklaştığında oluyor hepsi tesadüf olamaz diye düşünüyorum ama bilemedim ki sürekli serumla açıyorum
soydanelif 5 gündür tam da sizin anlattığınızı yaşıyoruz burnu tıkalı çok öksürüyor ve diş çıkarıyor ama ben bayramda üşüttüğünü düşünüyordum ta ki bu postu görene kadar gerçekten bir ilgisi olabilir mi ki
Sunshine__ soydanelif Doktora sordum her çocuk aynı değil dişten dolayı burnu tıkalı ve öksürük olmuş dedi serum fizyolojik ve burun spreyi verdi kullanıyorum bazı çocuklar ateşlenir ishal olun bazıları da bu şekilde öksürük dedi
Sunshine__ oylesinebiri__ Demekk sizinde böyle vallahi bunu söyleyen kişiler olmasa her seferinde tesadüf oluyor dicektim
alyakca oylesinebiri__ öksürük şiddetli mi aynısını bizde yaşıyoruz dişle ilgili olabilir mi ilk ateş olarak ortaya çıktı doktor üşütme yok demişti şimdi de öksürük var
Sunshine__ acemianne___ Olabilir canım çünkü soğuk algınlığı ilacı veriyorum alerji ilacı veriyorum baktım hiç birisinden bi fayda yok o yüzden artık doktorda söyleyince tam emin oldum
acemianne___ Sunshine__ Bizde götürdük alerjik öksürük dedi , antibiyotik şurup buhar öksürük şurupları işe yaramıyor , yarın başka bir doktora götürecez, cok hırıltı var aşırı kötü öksürüyor nasıl alerji olur aklım almıyor
sinemisxs Bizimde aynısı oldu geçen hafta doktora gıttık hastalandı sandım meğerse dışı çıkıyormuş salya ve tükürük kaybından dolayı bogaz kuruyor öksürük yapıyor dedi
Sunshine__ acemianne___ Vallahi canım bir sürü şeye alerjisi var olabilir bide tam şuan mevsim geçişi çiçekler açmaya başladı benimde polen ve bu şekilde mevsim geçişi alerjim var onunda öyle olabilir geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
umaycinar94 Benım bebegımde 4 ay 21 gunluk dısden dolayı grıp oldu ıkıncı cocugum fazla tukuruk salgılandgı ıcın genzıne tukuruk kavıp oksuruge neden oluyor genelde dıs de grıp bogaz yolu enfeksyonu bazen ortakulak bıle goruleblyo doktr tavsyesyle bısalnatur oksruk surubu kullndk cay kasıgı ucuyla verdım 5 gun kestı balgamlydı cunku yınede doktr ve ezcnznza danısın
seher178 Benim oglumdada olmuştu bir ay burnu akıyordu yada tıkanıyor du tikaninca oksuruyodu aça aça burnunh duzeldi
Gldekpnci Sunshine__ büyük şırınga ile serum suyundan 10 ml çekip iki burnuna da sıkıyorum birinden sıkarken diğer delikten çıkması gerek öyle temizleniyor çünkü tabi bu aşamada babası tutuyor banyoda yapıyoruz sonra eğer istediğim kadar temizleme olmadıysa aspiratör ile kendim çekiyorum burnunu öyle tam anlamıyla temizleniyor günde 2-3 kez yapınca zaten burnu akmamaya başlıyor