metosko Boşver canım benim sen hiç takma Oylelerini Kendileri düzgün Eğitim almamış ki Çocuğu egitsin , Çocuğa üzüldüm Annesi gibi Olacak Çevremde bu gibi insanlar çok. maalesef ki
Mesela Gorumcemin küçük kızı İnfluenza oldu Ve kendide gripti Aynı evde oturuyoruz , Doktor ve ben dedik ki evde 1 aylık bebek var maske Takın bebekten uzak durun , ben elimden geldikçe uzak tuttum bebeğimi onlardan
Neyse Bir gün gece sabahladik bebeğimle benim tansiyonum 17 olmuştu Hamilelikten Kalan neyse o gün dinlenmem gerekiyordu, Bebegimi bıraktım kaynanama Derken bir uyandım Görümcem bebeği sapur şupur öpüyor kızı da influenza bebeğimi vermiş kucağına ikiside öpüyor , ve ben kasıtlı olduğunu düşünüyorum çünkü Aklı başında bir insan yapmaz bunu Maske takmamalarini artık geçtim Öpmek ve kızının kucagina vermek nedir , Ve bebeğime bulaştı 2 kere bu virüsten hastanede yattık bebeğimin her yeri mosmordu Karnindan dahi damar yolu denenmisti yoğun bakımda , Neyse çıkalı 5 gün oluyor hala bebeğimi ben uyurken opuyorlar Deliriyorum Dua edinde bu evden kurtulup kendi evime geçeyim en kısa zamanda Yavrumu da rabbim ve melekleri korusun ve hasta olmasın hiç aminnn🤲🏻