metemmm24 esranr98 gürleşmedi ama daha düzenli oldu saçları bebeğimin dökülmeden dolayı yer yer saçsız bölgeler vardı şimdi eşitlendi
likeli esranr98 gürlük saçın köklerinin fazla olmasıyla alakalı bir durum. Ve doğuştan gelen bir özellik. Saçı kazıtmak tüm saçlar eşit boya geldiği ve aynı anda uzadığı için görsel olarak gürleştiği gibi bir yanılsamaya sebep oluyor sadece.
beyzzsenturkk_ esranr98 alakası yok eşit uzadığı icin gür sanılıyor ama aslında aynı saç aynı sekilde büyüyor bir farkı yok
Elifdemir1907 esranr98 ben gürleştirdigini düşünmüyorum sadece aynı anda uzadığı için daha gür gibi gözükebilir onun yerine haftada bir veya iki haftada bir uçlarından birer parmak kestilfiginde de zamanla gürleşiyor ben kızıma öyle yapıyorum 2-3 haftada bir az az kesiyorum öncesine oranla daha gürleşti bide bebek saçı kazıtmayi ben doğru bulmuyorum zaten incecik saçları zamanla büyüdükçe çocukluk cagina doğru elbet gürleşicek 😊
blue90 Yok bu tamamen hurafe benim annemler zamanında bana yapmışlar bi değişiklik olmamış kel gezmişim😂 şimdi kendi çocuğumda ecowell bebek şampuanı kullanıyorum hem saçı hızlı uzatıyo hemde gürleştiriyo böyle temiz içerikli ürünlere bayılıyorum ben