kuccukpremsesinannesi yavruaslanlar o zaman dediğim gibi spor istanbuldan çocuğunuz adına açın. Bizim adımıza olunca görünmüyor yaş yüzünden. Eğer 4 yaşına girdiyse çocuğunuz yüzme de çıkar hem. Onda sürekli alım oluyor heralde. Bizde şuan 4 yaşına girmesini bekliyoruz.
kuccukpremsesinannesi yavruaslanlar AA baya büyük o zaman. İsterseniz yine spor İstanbul’un okullarda basketbol voleybol güreş temel hareketler gibi branşlarda da oluyor yaş araligi sizin için daha iyi hemde hemen kayıt olup girebilirsiniz. Öyle deneyin isterseniz saat ve gün aralıkları daha esnek daha rahat olur sizin için
Bir-prens-annesiii kuccukpremsesinannesi oğlum 25 aylık anne baba çocuk etkinliklerine başvuru yaptım cumartesi günleri oluyormuş ama saati vs nasıl öğreniyoruz
kuccukpremsesinannesi Bir-prens-annesiii evrak felan isterler büyük ihtimalle sizden o zaman ararlar saatide söylerler
kuccukpremsesinannesi Zombi spor istanbula çocuğunuz adına kayıt yapıp okul spor okullari yazıyor oradan yaşadığınız ilçeyi seçerseniz hangi okullar olduğu görünüyor. 🌸
Hyesim Kızlar bende başvurdum ilk defa ikizlerim var haftaya cuma 29 aylık olacaklr. Bilgisi olan varmı herkesi kabul ediyolar mı mesela veya kabul edildiğimi nasıl öğrenicem sms yoluylamı yoksa aranacak mıyım?
kuccukpremsesinannesi Hyesim herkesi kabul ediyorlar mı yada neye göre seçiyorlar bilmiyorum ama arayıp evrak istiyorlar gününü saatini de o zaman söylüyorlar diye hatırlıyorum
kuccukpremsesinannesi Zombi https://online.spor.istanbul/ uygulama değil bu direk Google’dan yazın aşağıda kayıt ol var çocuğunuz adına hesap açın. Hemen anasayfa aşağıda okul spor okulllari var
Hyesim Mesajımı görüyomusunuz bilmiyorum ama beni aramadılar sizi arayan oldumu? Kabul edilmedim mi acaba? Yada aradılar da telefon meşgul mü caldı acaba 😕
Demettufan @Hyesim beni bugün aradılar inşallah sizi de ararlar, yarın bile arayabilirler belli olmuyo ne zaman arayacakları
Hyesim Demettufan benide dün aradılar evrak istediler. Hayırlı olsun ikimizede 😀 keşke her gün olsa böyle şeyler ama hiç yoktan iyidir