Alparslan0112 Kızlar adetime 3 gün var elimde ovulasyon testi vardı gebelik testi almaya gidemedim kasik ve bel çukur’um da ağrı var bu şekilde çıktı ovulasyon testi böyle olup gebelik öğrenen varmı adete 3 gün kala böyle çıkması normal mi acaba 
kubra2608 Alparslan0112 hamilesiniz bence hamileyseniz ovulasyonda da çift çizgi çıkıyor diye biliyorum 😅
damlaozzz Alparslan0112 Ben hamile olduğumu testte görünce şoka uğrayıp birde ovülasyonla yapmıştım yine böyle çıkmıştı aslında alakası yok diyorlar ama çıkıyor hamile olabilirsiniz bence
pazartesisendromu Alparslan0112 ay bende test alicam 9 gun var ama dayanamiyorum ,kac gun kala dogru cikiyordu
Alparslan0112 kubra2608 ya bende emin olamadım internette bende sizin gibi çift çizgiyi görünce hamile olduğumu öğrendim ovulasyonla diye okudum ama yarın test alıcam inşallah kaset test alsam çıkar mı acaba illa erken gebelik mi olması lazım
Ahsenbk Alparslan0112 benim kaset testte hayal meyal 2. Çizgi vardı regle 1 gün kala ve ikiz gebelikti
Ahsenbk Ben de ovulasyınla hamile olduğumu öğrendim ve rengi bundan koyuydu çift çizginin ve ikiz hamileydim reglme 1 gün vardı. Bence de hamile olabilirsiniz ama kaset test ya da erken testlerde çıkmayabilir biraz daha bekleyebilirsiniz dayanabilirseniz
Alparslan0112 Ahsenbk adetinize kaç gün varken yapmıştınız acaba ovulasyon testini hatırlıyor musunuz
slnbyrk Ben de gebeliğimi ovülasyonla öğrenmiştim ilk yaptığım erken gebelik testim de silik çıkmıştı sonrasında netleşmişti umarım siz de güzel haberi alırsınız :)
Alparslan0112 slnbyrk hayırlısı Rabbimden inşallah sizinde böyle miydi daha mı koyuydu testiniz birde gebelik testini gecikince mi yapmıştınız
ElifDeniz21 slnbyrk Ovülasyon testiyle nasıl öğreniliyor acaba yine adet gününün geçmesi bekleniliyor
slnbyrk Alparslan0112 benim testim de sizinkiyle hemen hemen aynı koyuluktaydı gebelik testimi de adet olmadan önce yapmıştım tam hatırlamamakta beraber 2-3 gün kala falandı sanırım
Alparslan0112 damlaozzz bende şuan sabah olmasını iple çekiyorum yarın test alıcam bakalım ne olacak ☺️
Alparslan0112 slnbyrk yarın test alıcam aşırı meraklı ve heyecanlıyım sanki ilk defa anne olacakmış gibi 🥲☺️
pazartesisendromu Alparslan0112 test yaptirdim bugun sonuclari hemen cikmayacak galiba saglik ocaginda verdim.Normal testtte daha koyu erken test de daha acik cikti silik ama bakalim sonucu yazarim.Reglim 3 gun gecikti