Papatya-eylul88 iyi günler bizdede absans nöbet var.7 ay önce ara ara farkettiğim ama tam anlamıyla tesadüfen çektiğim bir videoda anormal bişey olduğunu sezdiğim bir andı.Gözleri 10-15 saniye dalıp asla tepki vermiyordu.Dr a gittik önce bi kaç soru sordular ardından elinde video var mı deidler evet var dedim görür görmez evwt bu dalma nöbetine benziyor dediler.Hemen aynı hafta içinde MR VE EEG çekildi.EEG çekimi bozuk çıktı. 7 aydır Keppra adından ilaç kullanıyoruz çok şükür ilacın korktuğum gibi yan etkileri olmadı.İlacı kullandığımızdan beri dalmasını asla görmüyorum.Dr bize bu durumun korkmamıza endişe etmemize gerek olmadığını ilaçla tedavi edilebileceğini söyledi.genelde okul çağında öğretmenler tarafından farkedildiğini söyledi.Hızlı nefes alıp verme, Ekran vs parlak ışıklar yüksek sesler nöbeti tetikleyebiliyormuş.Biz 2 yıl ilacı kullanacağız çarşamba günü tekraardan eeg çektireceğiz inşallah beyindede oluşmuyordur tamamen bitmiştir.Sizede geçmiş olsun diyorum kendinizi üzmeyin lütfen sizi çok iyi anlıyorum başta kabullenmek çok zor ama inanın önemli olan ilaca hemen başlamak