aresnako elizz_momm 13 aylık molfix kullanıyoruz. Bulursam beyaz paketini bulamazsam mavi paketini alıyorum çokta fark etmiyor zaten
sibeldogu ful molfix de bizde hep sizintı yaptı soffia sabah saat 10 kadar duruyor ama molfix 9 deyince üzerine hep çıkarttı 🙈
alexab elizz_momm 15 aylık molfix 5 numara sanırım 6da olur ama alıp denemedim. Baby turco indirimdeydi ilk defa aldım 5 numara küçük geldi ve beğenmedim bezi. Molfixin kalıbı iyi. Sleepy de artık beğenmiyorum. Molfixten devam.
suheyla92 elizz_momm 1 yaşında 6 numara. Molfix bi tık büyük geliyor prima premium care ve goon külot bez tam 👍🏻
durubebek_ elizz_momm baby turco kullanıyorum hiç taşma yaşamadık çok sık degiştiriyorum ben Kızım 3 aylık 3 numara kullanıyoruz
busrasil2019 yagmur35yy 5 sene önce ilk oğlumda da kullandım bu oğlumda da kullanıyorum. Çok memnunum ben canım
patlakprezervatif elizz_momm Molfix premium kullanıyorum. Üç aylık olmak üzere 3 numara kullanıyorum. Doğduğundan beri Molfix kullanıyorum memnunum
EsilaMiracAyazEren_Moms elizz_momm molfix pure&soft deneyin, beli lastikli olduğu için sızdırma yapmıyor
Kucukkiz KayraVeAnnesi_06 külot bezi ben de istiyorum ama kakasini nasil temizliyorsunuz? Oneride bulunur tavsiye ederseniz deneyecegim. Kizim 22 aylik
Kucukkiz elizz_momm Bazen mecburiyetten sleepy almak zorunda kaldigim oluyor ve her zaman pismanlik sebebimdir. Prima en iyisi bence ve dogdugundan beri hicbir tasma sizdirma yapmadi. 22 aylik kizim
KayraVeAnnesi_06 Kucukkiz Büyük tuvaletini yaptığında mecbur direk yanlarından yırtıp açıyorum o şekilde temizliyorum ama kesinlikle tavsiye ederim aşırı kolaylık ben severek kullanıyorum oğluma