Minigim38 ebru060 her annenin sütü her bebeğe iyi gelmez ki bunu her doktor bilir ,balgam varsa buhar verirler aspire ederler mamanın balgam yapmasını ilk defa duydum
ebru060 Minigim38 bizde bazı ilk şeyleri ilk defa duyup görüp yaşıyoruz ama ne yapıldıysa fayda etmedi maalesef yarar zarar ilişkisi diyerek böyle bir çözüm yolu sundu doktorumuz
ebru060 bebekanne11 halen süt aramaya devam ediyorum nasıl olabilirim ki çok şükür bebegimde bulduğumuz sütleri içiyor daha iyi olacak inşallah
twobabymom_ bebekanne11 İyim şükür canım bugün servise çıktı bebegim bende yanina geldim birlikte kalacağız sonrasında inşallah alıp gidecem yavrumu
ebru060 16temmuzannesi sigara içmeyen bir anne olsun dedi doktorumuz ama yine çok teşekkür ederiz sagolun 🙏
ebru060 yakisiklinin_annesi çok şükür bir anneden süt bulduk onları içiriyoruz ama bu 3 ay nasıl geçireceğiz bilmiyorum Allah yardımcımız olsun 🙏
bidebayilistersenferiya ebru060 anne sütü içince kusması geçti mi peki Allah şifa versin Allah kimseye de boş konuşacak dert vermesin
ebru060 yakisiklinin_annesi bir kaç anneden bulduk yazacaktım bir yazmışım sagolsunlar verdikleri sütleri içiriyoruz işte
ebru060 bidebayilistersenferiya evet anne sütlerini içince hiç kusmuyor çok şükür Allah razı olsun sagolun
tospikannesi_ ebru060 keşke yakın olsak versem 🥹 kızım 28 aylık ama hala emiyor 2 saat emmese göğsüm şişip süt akmaya başlıyor hala tazyikli sütüm var 😔
bagdatcesur twobabymom_ sizin bebeğinizin nesi var ? Allah uzun sağlıklı ömürler versin bebişlerimize
twobabymom_ bagdatcesur Doğduğunda oksijensiz kaldı dediler hızlı alıp veriyordu kanda enfeksiyon çıktı 6 günlük bebegim bugün kavusabildik hastanedeyiz