OzlemDoganay deletedmom1101 ben yürüyorum sadece şuan ona müsaitim ve tabiki dengeli besleniyorum en azından çabalıyorum ☺️ Bi alayım ben bundan ya olmazsa..
deletedmom1101 OzlemDoganay teşekkür ederim Özlem hanım 💕 birazcık azim ettim sadece her kadın yapabilir 😌😌😌
Liyaa Gkce_gk ben üçüncü haftamda kullandım üç hafta faklı korse kullandım o bol gelince yamuna korse aldım kıllanıyorum bi sıkıntısını görmedim takınca göbek yok oluyor
deletedmom1101 OzlemDoganay bol bol su için hiç bişey yapmasanız bile hemen gider Zaten 4 5 kilo nedir ki 💪🏻
deletedmom1101 Joipt buna sizin agrılarınız ve doktorunuz karar vermeli ben Doğumdan çıktığımda da hemşireler çarşaf ile karın bölgemi sıkı sıkı sarmıştı zaten 3üncü gün kullanmaya başladım ben 😊😊
Joipt deletedmom1101 evet öyle de zaten doğumdan sonra 20 gün içinde ben de 13 kilo verdim,o yüzden soruyorum sizin verdiğiniz kilonun korseyle alakası var mı ki 🙄
deletedmom1101 Joipt korse ile alakası şu incelme sağlıyor bir ikincisi sporla kullanılırsa yağ Yakımını kolaylaştırıyor yani bence korse kullanıp beslenmeye dikkat edilmezse işe yarayacağını düşünmüyorum 😟
Eminetavsan Kızlar ben de doğum yapalı 2.5 ay oldu toplamda 18kg almıştı 13ü ilk 20 günde gitti 5 kilosu kaldı Bi türlü veremiyorum 5kg az gibi görünüyor ama bel bölgem göbekten dolayı bayagı kalınlaştı bu saatten sonra korse kullansam Bi işe yarar mı Bi de şuanda 67 kiloyum kaç beden almam lazım
deletedmom1101 Eminetavsan Emine hanım Korseyi her yaşta her zaman kullanabilirsiniz 😌 yamuna korsenin beden tablosu mevcut belinizi ölçüp oradan kontrol ederek small gibi sipariş verebilirsiniz 😌
Eminetavsan deletedmom1101 yamuna korselerin fiyatı çok pahalı geldi bana alırım bir de ile yaramazsa yıkılırım 😀 acaba daha uygun fiyatlı kullanıp da memnun kalan var mıdır ya da sizin tavsiye edeceğiniz korse markası