gulummmmmm mavili_kelebek Çok güzel olmuş Canım Allah Hayırlı uzun ömürler versin inşallah Yavrularımiza 🥰
sinem_93 Geçen hafta yıkadık bizde kaynanam 40 tane buğdaya 40 ihlas okudu banyo yaptırdığımız suyun içine attırdı o kadar bi tas kadar da ben normal gusül alıp ondan döktüm başımdan aşağı buğdayları da annemin beslediği kuşlara attım
gulummmmmm sinem_93 Çok güzel yapmışsınız Bende mi öyle yapsam etkilendim açıkcasi Hani Dualarla Olması çok güzel bişey, Allah hayırlı uzun ömürler versin evlatlarımıza Her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah 🤲🏻💕❤️🫂🥰😍
durubebek_ gulummmmmm ben kızımla beraber suş aldım kucağımda 😍annem suya dualar okudu 40 kez üstümüzden döktü çok manevi bir andı benim için bu şekilde yapabilirsiniz birde suyumuzun içine altın taş vs. bir şeyler atmıştık
gulummmmmm durubebek_ Evet suya birşeyler de atiliyormus Bende Dualarla Yapmayı düşündüm Üstte bı arkadas anlatmış 40 kere su dokuldugunu de duymuştum Bende öyle yapayım Etkilendim Allah hayırlı uzun ömürler versin İnşallah Evlatlarımıza inşallah 🤲🏻🫂😍💕❤️🥰
durubebek_ gulummmmmm kesinlikle yapın çok çok özel bir an dualarla büyüsünler nice 40 lara bebeğiniz ile🌸
yagmur35yy gulummmmmm normal 40 çıkartma gibi bisey yokmuş ama çok hevesli yaptim googleden resimlere bakın isterseniz içinizde kalmasın
gulummmmmm yagmur35yy Teşekkür ederim Canım Üstte 2 arkadasin yaptıkları hoşuma gitti bende yapmak istiyorum Allah nasip ederse dualarla 🤲🏻
yagmur35yy gulummmmmm insalh Rabbım gönlüne göre versin yap içinde kalmasın sağlıkla büyüsün resim alabilirsem fikir olsun sanads
gulummmmmm yagmur35yy Allah razı olsun Canim sağlıkla büyüsün evlatlarımız inşallah 🤲🏻❤️ Bu arada Çok güzel olmuş gördüm resmi Bebislerimizi de Allah bağışlasın inşallah ❤️🤲🏻