Mircet momeymen 600 liraya mi ne aldım ben arife günü.Kilosu 24 liraya geliyor.Diger unlarla aynı fiyat neredeyse bence pahali da değil aslında ya
momeymen Mircet 500 liraya düşmüş baktım şimdi de ama galiba bunun türler var sarı olanın üstünde 2 numara yazıyo. Bence bu kalınlığı unun
momeymen Mircet numaraları varmış unların baktım şimdi de .. dur deneyeyim. İyi ki açmışım postu he yoksa tek tek un deneyecektim
Mircet momeymen al bana dua edersin o derece söylüyorum 🤣 benim koymaya yerim olmadığı halde 25 kilo alıyorum.Pizza pide manti börek lokma hepsi muhteşem oluyor.
momeymen Mircet aldım gitti 50 kiloluğu var daha ucuza geliyo da 50 kilo unu napacam ki . Un ne kadar saklanır onu da bilmiyorum aslında
Mircet momeymen ben 100 kilo dan fazla kullanıyorum ama makarna bile almıyorum.Herseyi kendim yapıyorum
Mircet momeymen metro market var mı yakınında büyük marketlerde var yada un satan yerlerde komple uncu🤣
hasmelad momeymen bimin ununu kullanıyorum Amabir komşum Arnavut böreği çok yapar O hep besintaş kullanır
momeymen hasmelad bunu da hiç duymadım ama bu hekimoğlunu beğendim baya ehiller bu işte belli sitelerini inceledim de
momeymen Mircet kadın duayen olmuş ya😂😂 bakayım oraya bacım o zaman kargo paraları çok kız. 900 en ucuz . 25 kilosu
Mircet momeymen biz çok kullanıyoruz ama haftada bir börek günü 🤣 senelik yufka yapıyoruz.Erişte illa ki