momeymen clearqueen bunu da demişler bi bakayım ama hekimoğlunu bi denemek istiyorum onu daha fazla kişi demiş
Mircet momeymen hekimoğlu mavi yeşil paket olan boreklik baklavalık.Senede 100 kilo undan daha fazla un kullanan biri olarak söylüyorum.Oklava tutmayı bilmeyen bile yufka açar.🤣 arnavutuz gluten içinde yüzüyoruz
momeymen Mircet ya ben de dıngırdatırım bişiler aslında çokta eli değmez biri değilim de anam katmer açam dedim büyümedi en son elimle çekiştirdim. Deneyeyim hekimoğlunu bunla da kek filan yapam bari😆
momeymen Mircet peki şey mi kek için farklı börek için farklı gibi .. hani börek açılan bişi ya un böyle ayrılıyor mu yani merak ettim
Mircet momeymen benim dediğim mavi yeşil olan 25 kiloluğu var sadece super lux diye geciyor 🤣internetten bak yada böyle un satan büyük yerlerde açık kiloyla alabilirsin bilmiyorum nerde oturuyorsun
deryalina67 momeymen valla ben zonguldaklıyım ama başka şehirlerde var mı bilmiyorum ama yufka ekmek biz hep bunal yaparız hamur işlerini bile
Mircet momeymen ne yaparsan yap muhteşem oluyor.Bana her gelen sorar nasıl yapıyorsun diye kek yaparım iki katı kabarır bembeyaz olur.Dene hiç pişman olmazsın.Açması o kadar kolay ki asla kopmaz.Mayasiz hamuru bile sakız gibi uzuyor
Mircet momeymen 600 liraya mi ne aldım ben arife günü.Kilosu 24 liraya geliyor.Diger unlarla aynı fiyat neredeyse bence pahali da değil aslında ya
momeymen Mircet numaraları varmış unların baktım şimdi de .. dur deneyeyim. İyi ki açmışım postu he yoksa tek tek un deneyecektim
momeymen Mircet 500 liraya düşmüş baktım şimdi de ama galiba bunun türler var sarı olanın üstünde 2 numara yazıyo. Bence bu kalınlığı unun
Mircet momeymen al bana dua edersin o derece söylüyorum 🤣 benim koymaya yerim olmadığı halde 25 kilo alıyorum.Pizza pide manti börek lokma hepsi muhteşem oluyor.