silahincer İştahım çok fazla bebeğim 8 aylık oldu artık zayıflamak istiyorum iştahımı kapatmak için ne önerirsiniz kendim yemeyin diye denedim ama kendimi tutamıyorum 1.68 boy 94 kilo 👀
miniksincabim silahincer oruç tutun aralıklı hakim olamıyorsaniz normal oruç tutun yada gün içinde yiyeceklerinizi belirleyin azar azar yiyin mutlaka yarım saat vakit yoksa bile 15 dk Leslie yapın
tbmmt silahincer benim de kilom 73 168 boyum bende aşırı iştahlıyım bu aralar emzirmiyoeum ama çok yiyorum en az 10 kg vermem lazım bekarken limonlu su içiyordum iyi geliyordu bol su zayıflatıyor yani onu tekrar deneyeceğim
silahincer miniksincabim tamam bi denicem ama emziriyorum sütümde azalma olur mu acaba bilmiyorum Ramazan da tutmadım emzirmeyi bırakınca oruçlarımı telafi edicem
silahincer tbmmt emzirdiğim için zaten günde 3-3,5 litre su içiyorum ama ona rağmen aşırı yiyorum şu anda bile yiyorum
miniksincabim silahincer emziriyorsan sadece hamur işi yemeyin (zaten onların süte faydasıda yok) bide leslie yapın eminim vereceksiniz asitli şeyler içmeyin