alpis20 Kızlar malum tercih zamanı az kalmıştır diye düşünüyorum artık Isparta Burdur Kütahya Yalova Bilecik Çanakkale Kırklareli Tekirdağ Bursa Balıkesir buralardan ya da buralara yakın yerlerde olan çalışma düzeni rahatlık ev yönünden iyi ya da kötü herhangi bir bilgisi olan var mı?
Gzd3264 alpis20 bizde tayinciyiz batıya canım az çok öğrendim Ispart rahatmış lojmanları güzel büyükmüş okul zaten lojmanın kapısındaymış o derece iyi Burdurda arkadaşım var çalışmasını bilmiyorum ama çok küçük bir şehir çok sıkılırsınız demişti onun dışında dış illere yakınlığı güzel uygun bir şehir diğerlerine göre Balıkesirin tatil yerlerine çıkılırsa ev zorluğu varmış azmış yani biriyle peşkeş yapmanız lazım sizin için daha rahat olur Tekirdağ iş açısından yoğunluğu olan bir il ve pahalı ablam 1+1 eve 16 bin tl kira veriyor
Nefnanmom alpis20 Tekirdağ çalışma anlamında yoğun bir yer ama deniz kenarı, merkezde olursanız çok iyi ama diğer yerleri öyle çok aman aman değil kiralar pahalı, çoğu şey pahalı , güzel yanları da var kötü yanlarıda aracınız varsa rahat bir şehir
alpis20 Gzd3264 zaman yaklaştıkça stres basıyor artık 4 yıldır çok kötü düzenimiz artık batıda rahat etmek istiyoruz.
Gzd3264 alpis20 rica ederim canım eskişehir bartın düzce de yazabilirsin ben düzcedeyim olursa bana ulaş yardımcı olurum
Gzd3264 alpis20 kesinlikle katılıyorum 3 yıldır ayrıyız evlilikten hiçbir şey anlamadık şu serüven bitsede rahatlasak
alpis20 Nefnanmom aracımız var sonlara yazdık Tekirdağı tercih dışı çıkmasından korkuyoruz elimizden geldiğince kendimiz doldurmaya çalışıyoruz
alpis20 ikrasmommyy öyle mi hakkınızda hayırlysı olsun inşallah iş yönünden nasıl bilmiyorum ama şehir olarak çok güzeldir
alpis20 eminekartop eşimi komandoya verdiler çok yoğun burası aşırı bir görev yoğunluğu var sürekli ya görevde ya nöbette 15 gün göreve gidiyorlardı geliyor evde 1 gün istirahat ertesi gün hemen nöbet