kirmizibalikbeachte tamamdanolmuss size yazdıktan sonra bal kabağına alerjimiz başladı.. bana da öyle geliyor ne verirsem sevmeyecek gibi hep bi öğürme hep bi ağız kapama. İlerleyen günlerde göreceğiz bakalım 😔
aselkussum tamamdanolmuss benim kızımda tek denettigim hiçbir şeyi sevmedi 3 gün kuraliyla ilerliyorum ben denedigim şeylerden çorba şeklinde verince ağzını açtı en azından öyle soyleyim dura dura ilerliyoruz bizde
tamamdanolmuss aselkussum çorbalar için erken değil mi henüz doktor bize karıştırma sade olarak ver demişti
karan3535 tamamdanolmuss çokta aç olmasın yiyemediği içinde sinirlenir ağlar yemek istemez emzirdikten 1 saat sonra ideal
aselkussum tamamdanolmuss önce bahsettiğim ürünleri tek tek tattrdim 3 gün kuraliyla hiçbirinde sevmedi bende karstrdim en son çorba gibi yapınca yedi yedi dediğim de iki kaşık fazla değil
parla__ Benim ki de ağzını açmıyor çeviriyor kafasını napicam bilmiyorum yemiyor. Hiç birşey yemedi yumurta ,havuç ,kabak ,enginar denedim yok Muz ve yoğurt bı çay kaşığı yiyip onada ağzını kapatıyor.
tamamdanolmuss parla__ bizde yumurta ve tavuk ürünlerine de alerji var yumurta denetemiyorum. Yoğurdu sevmişti 2 kaşık yedi ilk başta sonraki gün asla istemedi. Havucu mesele dişlerini kaşımak için eline verdiğimde tutup emiyor bastırıyor ama haşladığımda sevmedi