tamamdanolmuss Kabak yoğurt ve havuç tattırdım hiçbirini de sevmedi yedirirken kriz çıkıyor sanki dövüyorum gibi ağlıyor
dayes tamamdanolmuss sevmediği tatlarda zorlamayın ters tepmesin, arasını açın başka şeyler deneyin sonradan arada teklif edin
Minikprenses_1 tamamdanolmuss bizde yeni başladık kabağı sevmedi sevmemes de normal bence 😂 Tükürdü bir iki kere ilk verdiğimde midesi bulandı kustu öğürünce korktum valla Allah korusun çatallamı eziyorsunuz sizde
nsaeks tamamdanolmuss buharda mı haşladınız yoksa suda mı nasıl oldu bende tadıma başlayacağım yavaştan
tamamdanolmuss dayes 2-3 gün ara verecem hiçbir şey yedirmeyeceğim normalde havucu dişlerini kaşısın diye verdiğimde severek tutuyor ve emiyordu
ciray Balkabağı deneyebilirsiniz, bizimki yoğurttan nefret etmişti resmen, balkabağı ve havuçla devam ettik ikisini de sevdi. Bir de armut püresi de fena olmuyor. Hala yoğurt sevmiyoruz
tamamdanolmuss ciray meyve vermeyin demişlerdi de ondan meyve denetmedim deneyeyim o zaman belki sever. Bal kabağını da 2-3 gün sonra denerim o zaman. Şimdi ara vereceğim
aselkussum tamamdanolmuss benim kızımda tek denettigim hiçbir şeyi sevmedi 3 gün kuraliyla ilerliyorum ben denedigim şeylerden çorba şeklinde verince ağzını açtı en azından öyle soyleyim dura dura ilerliyoruz bizde
tamamdanolmuss Minikprenses_1 ay evet hepsine öğürdü boğuluyor falan sandım bir de kriz geçirerek ağladığı için de uzatmadım hiç. Çatalla eziyorum buharda haşlayıp
tamamdanolmuss nsaeks buharda haşlıyorum suda haşlayınca sebzelerin vitaminleri falan suda çözünüyor hep
ciray tamamdanolmuss bebeğimin kabızlık sorunu olduğu için biz lifli olan gıdalardan başladık. O yüzden meyve-sebze ayrımı yapmadı doktorumuz. İlk yoğurt dedi ama yoğurt olmadı. Buharda balkabağını sevdi. Merak etmeyin zamanla alışacaktır.
Minikprenses_1 tamamdanolmuss Allah kolaylık versin bize insallah severler ya Mama mı anne sütü mi alıyor sizinki