Kizannesi1823 ebrulim0 Kızım 23 aylık doğduğundan beri uni baby yeni doğan ve molfix yeni doğan dönüşümlü kullanıyorum çok memnunum ama molfixin yeşil paketliside güzel yeni aldım arada onuda kullanıyorum gayet güzel molfix ıslak mendilleri
Kizannesi1823 ebrulim0 Kızım 23 aylık doğduğundan beri uni baby yeni doğan ve molfix yeni doğan dönüşümlü kullanıyorum çok memnunum ama molfixin yeşil paketliside güzel yeni aldım arada onuda kullanıyorum gayet güzel molfix ıslak mendilleri
ebrulim0 Kizannesi1823 bu yeşil paket olanı çoğu kişi önermiş ben de deneyeyim bakalım teşekkür ederim ☺️
ebrulim0 atabey777 pişik yaptı mı acaba bir de ıslaklığı nasıl ? Diğerlerine göre daha uygun açıkçası cazip geliyor bu yüzden
ebrulim0 fasulyelendikk hahah rica ederim ne demek ben de dün gördüm ama kullanmadığım için kararsız kaldım almadım 😂bugün ben de bi E bebeğe gidicem denemek için alabilirim 3 lü fiyatı iyiydi çünkü 😀
havvakosar ebrulim0 İlk dogdudundan beri pamuk kullaniyorum hatta gecen trendyolda koli bazinda icinde 720 adet var 300 tlye almistim disarda baby turco yenidogan kullaniyorum cokk memnunum
ebrulim0 yavruaslanlar evet aşırı ıslak olmasını sevmiyorum teşekkür ederim heralde bir kaç tanesini deneyip öyle karar vericem 😀