nur7oo Kendi uyansın artık uyandırma diyorlar bebeğim uyandırmadan gece 6 saat falan uyuyor . kaç saat arayla uyandırıp emzirmem gerekli acaba yine 3 mü
ysm53 nur7oo benimki 3-3.5 saate kendi uyanıyor. 50 günlük hastanedeki emzirme hemşiresi de 4 saati geçirme demişti sizinki 6 saat nasıl uyuyor ya. Mama falan mı veriyorsunuz yatmadan önce ?
cns06 nur7oo benim de bebeğimin 40′i çıktığında doktora sordum , uyandırıp emzirmek eskide kaldı artık o ne zaman uyanır isterse o zaman ver demişti
aylss nur7oo ben 40 tan sonra kaldırıp uyandırmayı bıraktım ama kendisi max 3-3,5 saat sonra kalkıyordu. 5 saate kadar uyuyabilir demişti doktorumuzda. 6 saat beklemeyin bence 3-4 saat sonra emzirin. 1 gecede 2 kez kalkmış gibi olacak zaten gayet yeterli.
nur7oo ysm53 yok çok zor uyutuyorum saatlerce direniyor uykuya dalması baya zor oluyor acaba ondan mı diyorum. Gündüz kendi uyaniyo da gece uyanmiyor
kizimvedunyam 90günü tamamlayana kadar uyandırıp emzirmen gerek. 6 saat uyanmamasının nedeni açlık zaten kan şekeri düşüyor muhtemelen kim 6 saat aç kalabilir
minnakpandam2025 nur7oo sarılığı yoksa kilo alımı iyiyse 4 saate kadar uyuyabilir diye biliyorum ben. Benim bebeğim 65 günlük bir hafta önce felan 6 saat uyumaya başladı. Artık o istemedikçe uyandırmıyorum gece 1 kez beslenme yapıyoruz. Ama 40 günlükken 4 saatte bir uyandırıyordum. Her bebek aynı değil. Mesela benim bebeğim gündüz maksimum 3 saat uyuyor akşam 8-9 gibi gece uykusuna geçiyor. Doktorum beslenme kadar uyku da önemli gece uyuyorsa bırak uyusun demişti ama ben yine de rahat edemiyordum 4 saatte bir emziriyordum 5 dakika da olsa 😂
dgltkn nur7oo benim doktorum 6saati geçmesin demişti 6 saat uyuyabilir dedi uyumakta gelişimi destekler hiç uyandırmayın acıkınca kendileri uyanıyor
mutcali nur7oo doktorumuz 5 saate kadar uyuyabilir demişti o dönem. 5 saat sonra mutlaka kaldırıp besliyorduk.
ikrakuss nur7oo 2.5-3 saatte bir emziriyorum ben 3 aylık olunca doktorum artık sen kaldirma ne zaman kalkarsa o zaman ver diyordu bende o şekilde ilerlemistim