coldplayy TugcenurLina Kızım doğmadan önce mantı, börek el açması yapardım. İş arkadaşlarım şaşırırdı, nasıl yapıyorsun diye. Şimdi anlamaya başladım onların çocuğu vardı, şimdi çok şükür benimde var😂 Mantı, börek yapmak hayal oldu ama🙈
coldplayy TugcenurLina Kızım doğmadan önce mantı, börek el açması yapardım. İş arkadaşlarım şaşırırdı, nasıl yapıyorsun diye. Şimdi anlamaya başladım onların çocuğu vardı, şimdi çok şükür benimde var😂 Mantı, börek yapmak hayal oldu ama🙈
TugcenurLina Ogulluana bencede ama işte misafir ya ondan biraz tedirgin oldum kendimize bende ekşi severim
Kumpr coldplayy bende yarın kuru patlıcan ve kara lahana sarcam. Reyhan nasıl olur acaba daha önce denemedim nane reyhan sumaklı yapmayı düşünüyorum deneyen bacılar vardır belki 😂
coldplayy Kumpr Ben reyhan çok severim. Evde varsa kısıra, sarmaya, dolmaya, koyarım. Yalnız normalde koymuyorsanız; az ekleyerek deneyin, yoğun bir tat olduğu için belki damak tadınıza uymayabilir.
TugcenurLina Kumpr ben hiç denemedim reyhanın tadını da bilmiyorum keskin tatlara kokulara karşı biraz antipatim var 😁
Pnrg TugcenurLina eksisini nasil kurtarirsiniz bilmiyorum ama servis ederken ustune biraz yoğurt koymalarini tavsiye edebilirsiniz bence agizdaki tadi hafifletebilir o sekilde. 😊
findiginannesi_ TugcenurLina O açlıkta hissedilmez emin ol ellerine sağlık çok güzel olmuştur benim eski komşum da bol nar ekşili limonlu yapardı afiyet olsun 😋