TugcenurLina Kızlaaarrr acil yardım yarına misafirim var çocuk uyurken hızlı hızlı sarayım dedim içine biraz nar ekşisi koymuştum onu unuttum üstüne de bikaç dilim limon koyunca ekşi olmuş yaa nasıl kurtarabilirimmm
mamacitaa_ TugcenurLina ay eline sağlık ya nasıl kurtarılır bilmiyorum ama ekşili sarma da gzueldir çok çok aşırıya kaçmadığı sürece 😀
TugcenurLina mamacitaa_ teşekkür ederiiim hakkını helal ett canını istettiysemm çok aşırı değil de yine de hissediliyor ya😑
coldplayy TugcenurLina Sorun nerde ki burada, sarma ekşi olur zaten☺️ İçine nar ekşisi, sumak ve limon koyarım, pişirirken yine limon sıkıp domates sosu eklerim😬 Çok güzel olmuştur elinize sağlık🌼
TugcenurLina coldplayy işte ben bide sumak koydum doğru ya 😂 belki sevmezler bilmiyorum bende ekşi severim de biraz hissediliyor bilemedim
Kumpr coldplayy bende yarın kuru patlıcan ve kara lahana sarcam. Reyhan nasıl olur acaba daha önce denemedim nane reyhan sumaklı yapmayı düşünüyorum deneyen bacılar vardır belki 😂
coldplayy TugcenurLina Çocukla sarma sarmışsınız şükretsinler daha ne😂 yani çoğu evde sarma hiç pişmiyor bile😬
coldplayy TugcenurLina Çocukla sarma sarmışsınız şükretsinler daha ne😂 yani çoğu evde sarma hiç pişmiyor bile😬
TugcenurLina Ogulluana bencede ama işte misafir ya ondan biraz tedirgin oldum kendimize bende ekşi severim
papatyagibi TugcenurLina Sarma içini nar ekşili ve sumak ekşili yaparım Üstüne pişirirkende sumak ekşisi ve limon koyarım Sarma ekşili yenmez mi zaten ya 😅