Seryy_ 2,5 yaşında oğlum cümle kurmuyordu. Kelime vardı ama eksik eksik söylüyordu. Anneye bile Ai diyordu. Kreşe tam gün verdim. Ve 3 ayda inanır mısınız 3-4-5-6 li cümleler ardı ardina geldi. Her gün bir cümlesine şaşırıyoruz. Neden sonuç cümleleri kuruyor, sorular soruyor. 24 ayına kadar neredeyse hiç kelimesi yoktu benim oglumun. Kreş diyorum. Eğer gelişimsel bir sorun yoksa tam gün çok etkili oluyormuş tecrübe ettimHerkesin kreşe ver açılır klasik cümlesi dogruymus. Dil terapisi birkaç ay aldık bizde. Faydasını göremedik kelime çıktısi aldık ama cümle gelmedi. Seansı 1200 TL idi. Onun yerine tam gun kreş 12 bin veriyoruz 3 öğün yemeği, dünya etkinlikleri, ve her şeyden daha önemli sosyalleşmesi ve dil gelişimi açısından çok çok iyi. Geri kalan zamanda da evde siz desteklersiniz. Bilgilerine hiç şüphe yok ama yaptıkları şey oyun oynarken basit dil girdileri vermek. Eşim de derse girmek zorunda kalıyordu çünkü bizim dil terapisti ile. Çünkü girmiyordu durmuyordu. Videolarini izledim. Basit dil girdileri, abartılı mimikleri oyunun icerisine katarak onların dünyalarına girmek. Başka bir sihirli değnekleri yok. Ayrıca akranları bir dil terapisti olan yetişkinden daha etkili ve daha anlamlı olur bu bir gerçek. Konuşacak emin olun. Benim oğlum bile konustuysa sizinki de konuşacak