beer Hanımlar bebegime mama arıyorum tavsiyesi olan var mı aptamil comformil verdim kabız yaptı sma verdim izhal bebenim bebek gazlı ve çok huzursuz bir bebek damlada kullanıyorum mama değişimi kac gunde bir yapılmalı eger yaramıyorsa
kendihalindeanne beer üste çıksın ben de burada bekleyim. Genel olarak gaz için hipp combiotic öneriyorlar ya da sma comfort deneyin isterseniz
hilaluyar74_ beer ben sma comfort kullanıyorum ama hipp veya golden goat var keçi sütlu onu dinleyebilirsiniz
ylmazz Benim bebeğimde aşırı gazlı bir bebekti anne sütü aliyordu 6.ayina kadar maalesef sütüm kesilince mama arayışına girdim ve bebelac gold la tanistim aşırı memnunum bebeğimde gaz sorunu kalmadı .. başka markalarda denedim sonuç bebelac gold ❤️
kendihalindeanne beer benimki de bir gün gazına iyi geldi bugün perişan etti çocuğu ya hem de hiç sevmedi oğlum Aptamil conformilden devam edeceğiz sanırım
beer feyza1909 bizde aptamille basladık cok gaz ve kabız yaptı ne sıklıkla mama değişir bilmiyorum 2 aylık 3 mama değiştiğim cok mu acaba kendimi yiyorum
hilaluyar74_ beer biz ishal durumu yasamadik size iyi gelmekis olabilir golden goat deneyebilirsiniz ben eczaci arkadaşımın tavsiye uzerine sma comfort kullanıyorum ama o golden goatta önermişti
hilaluyar74_ beer mama deneme yanilma yontemiyle oluyor maalesef bebeğinize hangi mama iyi geliyor deneyip bulacaksiniz
beer kendihalindeanne evet o iyi bende kullandım ilk başladığımda gayet iyiydi sonradan rahatsız etmeye basladı
beer kendihalindeanne bebeklerimize nasıl mama bulucaz bilmiyorum bu cok can sıkıcı biraz bünyesi alısınca bu sefer sancı gaz yapıyor
hilaluyar74_ beer ben ilk bebelac aldim sonra Aptamil ikiside kabizlik ve gaz yaptı sma comfort denedim o iyi geldi o da iyi gelmeseydi golden goat deneyecektim
kendihalindeanne beer hiç bilmiyorum ama ben Aptamil conformilden devam ediyorum ve bebeğimin buna alistigini fark ettim aksi bir durum olmadıkça değiştirmeyeceğim gazı da mecbur birkaç ay çekeceğiz çok bir çözümü yok gibi zamandan başka
eeli Kızlar bebehum kullanan varmı sma kullanıyorum optipro kullanıyorum çok memnunum ama bebehum diye bir mama varmış aldım denemeye korkuyorum