balkizlar Bellabells yok beyhan budak çok derin değil kötü hissetmezsiniz… genel olarak söyledim online terapi alabilirsiniz… farkında olmanız çok güzel… ama gerçekten depresyondaysanız destek almanız gerekir… ilaç geçici çözüm anlık sakinleştiriyor ama problemin ana kaynağını bulmak gerek
Bellabells balkizlar bir ömür ertelenmiş bir terapi benim ki. Ben de çok istiyorum ama online olarak kendimi kime teslim edeyim. Gerçekten alanında uzman birisi olsun istiyorum.çok uzun zamandır derinlerdeyim.çıkarmak kolay olmayacak çünki
SetenayCo Bellabells Evet evet. Siz de geçmişim, travmalarım deyince aklıma bu kitap geldi. Gerçekten bazı travmalar bize miras yoluyla kalıyor, biz de kendimizi suçlayıp, sorunu kendimizden tarayıp duruyoruz 😔
iremosa Bellabells özellikle alttaki 2 doğrudan travmayla alakalı. Travma konunuzu bilmediğim için üstteki 3 kitabı da eklemek istedim ( @SiprayiL 🩵)
iremosa SiprayiL şu kitap da suç mağduru ve travmatize olmuş çocuklar üzerine çalıştığım dönemde çok değerli bir psikoloğun önerisiyle edindiğim bir kitap
balkizlar Bellabells etrafınızda giden varsa sorabilirsiniz… ben aynı şehirde olmama rağmen mesafeden dolayı online görüştüm mesela… ertelememek gerekiyor hele ki çocuğunuz varsa onlar için yapın bunu
Bellabells balkizlar terapi almayı da düşünüyorum araştırıcam inşallah sağolun.online öneriniz varsa alırım
niHanzade Bellabells yeni okudum ben beğendim, roman ama içerisinde gerçekten yön gösteriyor ve teknikler veriyor. Son 100 sayfa benim için akıcı değildi sadece çünkü tekrara düşüldüğüne inanıyorum
Peri95 Bellabells Bende Beyhan Budak diyecektim.. sanırım 3 kitabı var seri şeklimde p onları okumanı tavsiye ederim.. ben kütüphanede okumuştum bi kısmını ve çok beğenmiştim
Bellabells Peri95 diğer ikisini bilmiyorum. Sadece senin suçun değili duydum. Diğerlerini de okurum ilk fırsatta inşallah. Bakalım liste uzun