ZeydsMom Meri-Mel once sahipsiz hayvanlar icin bir yuva yapardim cocukluk hayalim 😄 Sonrasini da cocuklarim icin biseyler yatirimlar.
Meri-Mel uykusuzanne__ Yok kız ceyrekten hiç kazanç saglamadim ben . Çeyrek , cumhuriyet ve gram yaptım en kazançlı külçe gramlar oldu bozaeken araç almıştık 4 yil öncede
oglumubeklerken beyzanuroz ne kadar ucuz olabilir ki? Bir milyonun yarisi 500bin eder 500bine ev alınıyorsa sizin oralarda orası neresi söyleyin hemen oraya gelelim 😅
Meri-Mel Deletedmom_215 Biraz cezbediyor gibi ama sonrası var tabi bu işin bir ansa milyon insanın eline geçmiyor ne yazık ki öyle olsa yapılır da 🥲😂🙈
hepoyleolurzaten___ Meri-Mel sürekli eğitim alırdım kurslara giderdim elimden geldiğince de çocuğuma yatırım yapardım
mylifes_myrules Meri-Mel ev alınmaz bu paraya arsa alınabilirse kesinlikle arsa alırdım arsa da alınmazsa bilezik yapar koyardım kollarıma
hepoyleolurzaten___ Meri-Mel yabancı dile ilgim var yeteneğim de var hocalarım hep derdi kursa falan mı gittin diye onu geliştirirdim hayalim tercüman olmaktı ne yazık ki olmadı onun peşinden giderdim
Deletedmom_215 beyzanuroz dümdüz evler 4-5 milyondan başlıyor artık 500 bine nerede ev var lütfen söyleyin 🥹
mylifes_myrules Meri-Mel hangi şehir canım. Ve arsa bu devirde çok kazançlı ev ile yarışır ve daha kazancı olur. Düşün mesela arsa aldın müteahhitte O arsayı sizden satın aldı ve o arsaya bir apartman yapıldı içindeki daireler bir iki tanesi sana kalır
Honki_Ponki Meri-Mel Napim anam hep biriktirmekten sıkıldım buzamanca birikim yaptık artık birazda gezeyim tozayım ☺️