usenmedimyaptimbirvelet Meri-Mel 1 milyona sadece altın alırdım herhalde Araba alsam orta halli olur Ev desen o da öyle olur en iyisi altın
Snp57asel Meri-Mel Eğer olsaydı bi ev alırdım yazlık veya kışlık onu kiraya verirdim ordan gelen paraylada altına yatırım yapardım
Meri-Mel papatyagibi Araba da risk değil mi ya bu ara araç piyasası durgun gibi geliyor bana bir ara acayip katladı da .
sheila Meri-Mel kisa vadede degerlensin istiyorsam banka faizine yatirirdim. Orta vadeli olacaksa altin alirdim. Uzun vadeli dusunuyorsam yillarca hic bakmayacagima eminsem borsaya yatirirdim. Onun disinda eger arabam yoksa araba alirdim.
Tombikdonerartikcokpahali Şu zamanla 1 milyona hiç birşey yapılmıyor ev almak isterim ama 1 milyona imkansız o yüzden altına yatırım
beyzanuroz Meri-Mel yarısina altın alırdım yarısana da ev alır kiraya verirdim dükkan alırdım onu da kiraya verirdim döngü öyle döner dururdu param da bitmezdi
Tombikdonerartikcokpahali beyzanuroz yarısına nasıl ev alıyorsun 1 milyon diyi giii 1 trilyon mu yüksek olan 1 milyon mu 😄
beyzanuroz Tombikdonerartikcokpahali bizim burda evler ucuz milyon yüksek trilyon mu bilemedim bak 🤣🤣🤣🤣
oglumubeklerken beyzanuroz ne kadar ucuz olabilir ki? Bir milyonun yarisi 500bin eder 500bine ev alınıyorsa sizin oralarda orası neresi söyleyin hemen oraya gelelim 😅
Deletedmom_215 beyzanuroz dümdüz evler 4-5 milyondan başlıyor artık 500 bine nerede ev var lütfen söyleyin 🥹
Honki_Ponki Meri-Mel Gezer tozarım aman bidahamı gelcem derim bu dünyaya diyip harcarım 🤣🤣🤣iyiki 1 milyonum yok🤭😁😅
Meri-Mel Honki_Ponki Kız hakikaten sen de bir milyon kolay mı toplaniyor hemen de ezdin parayı gömdüm😂🙈
Honki_Ponki Meri-Mel Napim anam hep biriktirmekten sıkıldım buzamanca birikim yaptık artık birazda gezeyim tozayım ☺️