Tazeanneg Hanımlar 45 günlük bebeklerle gününüz nasıl geçiyor bebek her istediğinde mi emziriyorsunuz yoksa belli rutininiz mi var gece uykuya geçiş ne durumda bu ikinci bebeğim ama unutmuşum bebek bakmayı yanlış yaptığım bisey var mi emin olamıyorum
Susuu28_ Tazeanneg 1 ay 7 gnluk sutum yok mama yiyip uyuyo ama kucaga alistik biz kucakta duruyo uyku duzenide bu aralar ellerinden irkilip uyaniyo dalmasi zor oluyo ama ben uykucu oldugmdan dayanamiyorm
filiizzr Tazeanneg birde şey soracaktım ters yatırınca kafasını dik tutabiliyor mu sosyal medyada görüyorum 16 gunlukken bile tutabiliyorlar ama benim kızım tutamıyor henüz erken doğum oldu ondan olabilir mi acaba
Tazeanneg Susuu28_ sizi çok iyi anlıyorum 🥲 benim ki kundak yaptırmıyor o elini çıkarmaya uğraşırken uyanıyor siz kundak yapmayı denediniz mi
filiizzr Her saniye emek istiyor doymuyor mu diye düşünüyorum sütümde geliyor onun keyfine bırakırsam saatlerce emiyor sonra geri kusuyor bende doyuyor fazlasını kusuyor diye düşünüyorum Bilmiyorum ama
filiizzr Tazeanneg 1 hafta öncesine kadar uyurdu ama 1 haftadır uyumuyor doğru düzgün ağlamıyor da bi çığlık atıyor oturup onunla konuşunca susuyor konuşmayı kesince tekrar ağlıyor
Susuu28_ Tazeanneg ya bizimki babasinn kalbinn uzerinde uyuyo kubdak yapiyo annem 40 m cikana kadr yanimda da kindakta uyuyo ama ellerini cikartmya calisiyo muslin bezle kundk yapiyorm cok kalmiyo elleri acik oluncada irkiliyo elleriyle memesini dusuruyo uyaniyo
Susuu28_ Tazeanneg bizimki rutin sanki gece 2 kere kalkiyo mama yiyo uyuyo gunduzde uyuyo uykucumu bilemiyorm aksam uzeri flan mizmizlaniyo korkuyorm uyuyo diye ama kisa kisa
Tazeanneg newmo ne kadar mama veriyorsunuz 20 dakika emzirdikten sonra ben ne kadar vereceğimi bilemiyorum internette 90 ml yazıyor
Tazeanneg filiizzr daha tam kaldıramıyor kaldırsa biraz duruyor sonra indiriyor yatiyor hemen bu bebekten bebeğe değişiyor sanırım bide daha tam gelişmedi ki boyun kaslari biraz daha zaman geçmeli diye düşünüyorum
newmo Tazeanneg benim bebeğim 48 günlük bende sürekli meme veriyordum doktorum bana emse bile boş ve boş çektiği için sürekli gazlanır senin göğüslerinin dolması lazım her dakika verme yoksa bebeğin midesi büyümez sende mahvolursun dedi şimdi bir rutin olusturduk önce emziriyorum sonra 90 cc yapıyorum içebildiği kadar içiriyorum
Tazeanneg newmo cok doğru gerçekten öyle bende her istediğinde veriyorum bu sefer ben yoruluyorum meme dolmuyor gibi oluyor
newmo Tazeanneg rutine koy sendinde dinlenmen lazım uyuman gerekiyor o 2 buçuk saate ki sütün verimli olsun
Susuu28_ Susuu28_ seninn yaninda kim var bakabiliyomsn ben annem gidincr napicam diyorm biraz lohusalik olustu bende de
Tazeanneg Susuu28_ ben şimdi de kundak yapmaya çalışıyorum ama olmuyor o el illa çıkacak annemgilde kaldım 40 gün güzeldi orda uykuları şimdi 2 gündür evdeyiz uyku falan kalmadı çocukta şimdilik eşim var 2 hafta evde bide 3 buçuk yaş bebem var o zorlamasa bakıyorum bi şekilde anneler iyi ki var Allah eksikliklerini göstermesin