gzplt Kızlar bebeğim 9 aylık damlatmaz eğitici bardak almak istiyorum luan Philips var elimizde hem onu sevmedi hem de çok akıtıyor mamajoo ile chicco arasında kaldım tavsiyeleriniz nedir
araskusum gzplt kesinlikle Munchkin öneririm akıtma, koku yok bebek istediği her pozisyonda su içebiliyor, akışı güzel, tutumu kolay
likeli gzplt munchkinin alıştırma bardağını kullanıyor kızım. Miracle 360 derece olarak geçiyor. Gayet memnunum.
gzplt Philips’i sevmediği için yeteri kadar su falan da içmiyor hem kahvaltısının yanına elma suyu falan verecek oluyorum almıyor
gzplt melegininannesi38 Bilmiyor sanırım yani hiç pipetli bir şey kullanmadık nasıl alıştırabilirim ki nasıl anlatacağım pipeti kullanmayı ay bilemedim
melegininannesi38 gzplt canım nasip ogret biliyormusun normal pipet var ya şu bardağına şu koy pipet de içine koy tekrar pipet içinde kalan suyu bebise için oda pipetten şu geldiğini anladıkça içecek benimkisi öyle alisti
gzplt likeli kızınız ne kadarlık birde pipeti kullanabiliyorum benşm bebeğim 9 aylık daha önce hiç kullanmadı kullanabilir mi emin olamadım
likeli gzplt 15 aylık pipetli hiç kullanamadı. Normal pipetle verdiğimde içiyor ama sulukta öğrenemedi bu bardaklarla rahat ediyor. Artık normal bardaktan da içiyor ama genelde suluk kullanmaya da devam ediyoruz.
araskusum gzplt bence pipet büyük rahatlık, ileride dışarıda yemek yediği ve içecek içtiği zaman çok büyük rahatlık olacak
gzplt melegininannesi38 Ay çok teşekkür ederim ben bunu 2 3 gün deneyip öğreteyim okey olursa hemen sipariş edeyim
gzplt likeli Şimdi ben de baktım da aslında o da güzel duruyor ama fazla kaldırınca falan çok gelme durumu oluyor mu benim bebiş sağdan sola falan fırlatıyor da
gzplt araskusum Kesinlikle ben öğretmeye başlayayım daha önce hiç aklıma gelmedi pipeti göstermek ama gerçekten büyük kolaylık olur
likeli gzplt bu bardaklardan emer gibi suyu çekiyor o yüzden fazla kaldırsa da ne kadar emerse o kadar geliyor. Dökülme sızdırma falan da olmuyor zaten. Benim kızım her içtiğini boğazına kaçırıyor hala ama bardakla alakalı değil. Normal pipetle su içirdiğimde de boğazına kaçırdı hep.