espalp kubraF ventolini kullandık ağır geldi ama iyi de geldi anlamadım bu işi. Dozu düşüre düşüre 4 gün zor kullandık sonra bıraktık
espalp kubraF oğlumun süt alerjisi var yanakları ve ağız çevresi kızardı. Ventolin bi de huzursuzluk yapıyormuş çocuk saatlerce ağladı 2 gün boyunca. Günde 1 kez yarım çay kaşığı verince şikayet kesildi. Hırıltı da kesildi. Ben de bıraktım doktora sorup
Cicekimftm kubraF [url=https://hizliresim.com/7Q2kJY][img]https://i.hizliresim.com/7Q2kJY.jpg[/img][/url] bize bu şekil verdi, şurup olarak vermek için çok küçük değil mi? Burdada okudum şurup verenlerin dokunduğunu. Arama yerine arattırıp bi okuyun. Bu ağızlıklardan bebekler için olanı var. Günde dört kere, 4 doz sıktık. Hırıltısına iyi geldi.
Hacerrb Ventolin vermeyin bencede. Bana da vermişlerdi hiç haberim olmadan kullandım bir çay kaşığı ama prospan kullanın bitkisel hemde. Bizde işe yaradı inşallah geçer çok geçmiş olsun. 🙏🏻
Kahvegerek Prospan kullandık iyi de geldi ama o kadar küçük değildi kullandığımızda ayını bilemiyorum
Ebrs kubraF prospan kullandık hem sert bi ilac degil hemde böbreklere zarari yok. Oksurugu hemen kesmiyor bi sure duzenli ayni saatlerde ve ayni olculerde kullanilirsa 1 haftaya falan anca etkisini gösteriyor
doruknaz kubraF ventolin şurup bazı bebeklerde ellerinde titreme gibi bişey yapıyor . benim oğlumda yaptı bırakırdı doktor. öksürükte hava olarak veriyorum çok kötü olursa sadece o yüzden. diğerini kullanmadım
kubraF espalp anladım canım bizde de yüzde kızarıklık oldu başka bişey olmadı şükür. Az vermek gerekiyor o zaman günde iki defa yarım çay kaşığı
Eceprenses kubraF bize acil vermişti özele çocuk doktoruna götürdüm asla kullanmyn dedi. Hatta açıklamasında koşularda doping olarak kullanılıyor ventolin bebek kaldırmaz onu dedi 🤷♀️
Efeninannesiiii Cicekimftm merhaba benim bebeğim de 3 aylık doktorumuz prospan verdi kullanıyoruz kakası salyalı ve kokusu değişti sanki yanlızca anne sütü alıyor normal mi sizce sizde böyle bir durum oldu mu
Cicekimftm Efeninannesiiii genelde salya ve kokulu olduğu zaman üşütmüş olabilir. Bolca kimyonlu mercimek çorbası için kaka yapısı değişecektir. Ve olduğundan biraz daha sicak tutun bebeğinizi.