Kuzeymomss SuMisalii Öyle de olabilir tabi. Birazdan gidip alacağım , herşeyin hayırlısı ama inşallah yoktur. Size de haber veririm , teşekkür ederim 🌸
zuhalsebu Kuzeymomss yaa inşallah yoktur bizim çocuk sayısı iki öyle olunca hiç şakaya gelmiyor😑ben de merakla haber bekliyorum Kuzeymomss
Kuzeymomss zuhalsebu Maalesef iki tane olunca insan daha stres yapıyor. Bende istemiyorum ama eşim hiç istemiyor. Hamileysen eğer doğurmayı düşünmüyorsun herhalde falan dedi çok üzüldüm. Yani insan kendi canı için nasıl böyle birşey düşünebilir ki. Üstelik istemiyorsan hiç bir yönteme güvenmemen gerekir. Acayip modum düşük
zuhalsebu Kuzeymomss kesinlikle bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ben de acaba eşiniz istiyor mu ondan mı öyle yaptı dicektim. Bu ne hem keyfimden ödün vermiyim hem de çocuğum olmasın olursa da karım kürtaj olsun hem canı yansın hem günaha girelim mis gibi hayatmış eşinizinki valla
Asafsbn Kuzeymomss bendd 2 aydır Yasmin içiyorum ilk kutuya adetimin2. Günü başladım 21 gün içtim 7 gün ara verilmesi söylendi o aranın 4. Günü regl oldum ara bittikten sonra 2. Kutuya başladım bu şekilde
Kuzeymomss Asafsbn Yasmin ile Yasmin plus aynı mı biliyor musunuz. Bana doktor da eczacı da devamlı kullanacaksın dedi de
Kuzeymomss zuhalsebu Böyle düşünmesine gerçekten şok oldum , öyle bir insan asla değildi çünkü. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah , hamileysem de eğer asla aldırma gibi bir düşüncem yok tabiki