zuhalsebu Kızlar 4 martta adet oldum 2.günü zlynda kullanmaya başladım 25 martta tekrar adet oldum yoğun değil normal adetlerim gibi taşma söz konusu olmadı (doğumdan beridir taşacak kadar çok oluyordu) Adetim hala bitmedi 9 gün oldu normal mi bu?
SuMisalii zuhalsebu zlynda bende tam 20 gün kanama yaptı doktorum bırakmamı söyledi. Cerazetteyi deneyin birde isterseniz o da emzirme döneminde kullanılıyor.
Kuzeymomss zuhalsebu Ya ben bu hap konularından pek anlamıyorum ama belki siz biliyorsunuz ya da bilen vardır diye yazayım. Bende 2 hafta kadar olacak Yasmin plus kullanıyorum. Regl olmam gerekiyor ama 3 gün gecikti. Ne zaman gelir bırakmam mı gerekiyor regl zamanı anlamadım. Eczacı da regl zamanında bırakmana gerek yok dedi
Nurrelaam zuhalsebu ben kullandım sürekli ara kanama yaşadım zaten kanamadan ilişkiye giremez olduk zaten istesem de hamile kalamazdım çok amaçlı bi hap 😂😂 2. Ayda bıraktım
esraygt156 Ben de zylanda kullanmaya basladım normal mi bilmiyorum bılenler varsa yazar yukarı cıksınn
zuhalsebu SuMisalii size başka bir başlıkta yazdım ben de bu yazınızı şimdi gördüm. Kanamanız nasıldı benimki adet kadar aşırı değil ama lekelenme denecek kadar da az değil günlük pedi dolduruyor hissedilen o akışıyla ve 10.gün artık bugün
SuMisalii zuhalsebu evet evet benim de adet gibi değildi az az oluyordu ama 20 gün devam etti daha da devam ederdi yani bırakmasam. Doktorum vücut kabul etmemiştir diyor. İlk gebeliğimdem sonra da cerazette kullanmıştım oda aynısını yapmıştı.
maviannesii 7 aydır kullanıyorum ilk başta adeti uzun tutuyor sonradan düzene giriyor ben 17 gün olmuştum ama yoğun değil az az sonradan düzeliyor arada ara kanama yapabiliyor ilk başlarda karın ağrısı ishal yapabilir normal adet yoğunluğunda adet olmuyorsunuz daha az oluyorsunuz adet günlerinizde
zuhalsebu maviannesii evet adetim daha hafif, doğumdan beri taşacak kadar fazla olurdu bu sefer öyle olmadı, 2. Kutuyu yeni almıştım onu bitireyim düzelmezse değiştireyim o zaman
maviannesii 7 aydır kullanıyorum ilk başta adeti uzun tutuyor sonradan düzene giriyor ben 17 gün olmuştum ama yoğun değil az az sonradan düzeliyor arada ara kanama yapabiliyor ilk başlarda karın ağrısı ishal yapabilir normal adet yoğunluğunda adet olmuyorsunuz daha az oluyorsunuz adet günlerinizde
zuhalsebu Kuzeymomss valla hiçbir fikrim yok hayatımda ilk kez korunuyorum😂 benimkinde bırakmamak lazımmış belki sizinki de öyledir eczacı öyle dediyse😅
Asafsbn Kuzeymomss bendd 2 aydır Yasmin içiyorum ilk kutuya adetimin2. Günü başladım 21 gün içtim 7 gün ara verilmesi söylendi o aranın 4. Günü regl oldum ara bittikten sonra 2. Kutuya başladım bu şekilde
Kuzeymomss zuhalsebu Peki siz kullanmaya başladığınız da regliniz aynı gününde geldi mi? Ya da gecikme vs oldu mu
zuhalsebu Nurrelaam vallahi dün aynısını dedim herhalde kanamadan ilişkiye giremeyerek koruyor diye😂 ben de ikinci kutuya geçtim inşallah düzene girer
zuhalsebu SuMisalii hadi ya değiştirince de aynısı olması riski var yani, e ne yapcaz biz yandık başka çocuk istemiyom askerlik arkadaşı mı olacam kocamla 😂
SuMisalii zuhalsebu hahaha kusura bakmayın çok güldüm 😁😁 inanın sizinle aynı durumdayım. Spiral den ben korkuyorum. Prezervatif eşim istemiyor hapa güvendik oda bizi yarı yolda bıraktı napıcaz bilmiyorum 😁
zuhalsebu SuMisalii kol altı implant düşünüyordum ben ona bi maddi durumu ayarlayamadık ama onun da falsoları varmış bu millet nasıl çocuk yapmadan durabiliyor ben 3,5 senedir evliyim 2 çocuğum var beceremiyorum asla😂😂
SuMisalii zuhalsebu ayy bi benzerlik daha bende 3 senedir evliyim 2 bebem var Allâh isteyen versin artık. İmplantı bilmiyorum onu hiç düşünmedim ama bi yol bulmamız şart 😁 emzirme olmasa yasmin den çok memnun dum da emzirme var işte.
zuhalsebu Kuzeymomss ben regliyken başladım sonraki ayın başında olması gerekirken aynı ayın sonunda oldu yani 1 hafta kadar erken oldu daha 2. Kutuma yeni geçtim
Kuzeymomss zuhalsebu Ben 2 haftadır kullanıyorum , ayın 2sinde olmam gerekiyordu olmadım. Eşim sağolsun hap içiyorum diye de bişey olmaz diyor. 3 gün olmayınca korkmaya da başladım açıkçası. Çünkü benim reglim devamlı düzenli gelir, en fazla 1 gün gecikirdi