evremoz Bebeklerde hangi ayda ,kaç dişte temizlik nasıl olmalı, neler yapıyorsunuz? Macun kullanımı , kendi fırçalayabilme durumu nasıl oluyor? Bebeğim 13 aylık, 2 diş var nasil temizlemeliyim?
ayisit evremoz biz de 13 aylık olacağız 10 gün sonra. 20 gündür doktorumuzun önerdiği macun ve diş fırçasını kullanıyoruz.
smy17 evremoz 16 aylık oğlum diş fırçası ve macunuyla günde 2 sefer fırçalıyoruz. Ama bizim dişlerimizin çoğu çıktı. Doktorlar diş olmasa da fırçalayın diye öneriyor ama siz parmak fırça ile fırçalayabilirsiniz damaklarını
Uraztos evremoz oğlum 21 aylık geçen hafta dişçiye gittik ön dişlerinde lekelenme vardı. Doktorumuz 1 yaşından sonra flörürlü kullanmamız gerektiğini söyledi ama ben tam tersi sanıyordum flörürsüz almıştım macununu bu zamana kadar. Elektrikli diş fırçası önerdi fiyatına baktık 2.5 bin 🥲 ilk dişi çıktığından beri günde iki kere fırçalarım. 5 e kadar sayıp oyun oynar şekilde fırçalarım sonra o alır fırçalar böyle böyle alıştı
gokceege evremoz oğlum 20 aylık dişlerimiz çoğu var artık . Ben yutulabilen macun ve fırça aldım bir kez gösterdim. Kendi yapıyor 🫧🫶🏻Sabah akşam ve yatmadan önce yapıyoruz 🪥😇
obobok Rocs muzlu diş macunu ve fırçasını kullanıyoruz. 27 aylık oğlum macunu çok seviyor. Yutsada sorun olmuyor
2929_34 Uraztos merhaba benim de 22 aylık bir kızım var demir ve çinko ilacı kullanıyorum öncesinden dişinde lekelenme yoktu sonra lekelenme oldu ilaçtan kayanaklı olduğunu düşünüyorum nasıl geçer acaba
yagmur35yy evremoz evremoz 15 aylık 12 diş var 10 aylıkken eline fırçayı verip gosteriyodum hala macun kullanmiyorum zamanla çok seviyorlar sizde yanında fircalayin
alparslanaybars Doktor tavsiyesi; 3 yaşına kadar siz fırçalayın fırçaladıktan sonra kendi fırçalasın. Yoksa fırçayı eline verip kendi fırçalamasına güvenmeyin dedi.
Ayshenn evremoz 3 yaş olacak gelen ay,doktor üç ay önce söyledi alın başlayın diye ama hala erteliyorum😬dişlerinde çürük yok ama
evremoz Ayshenn bizde de iki minik diş var neresini fırçalıcam diye düşünüyorum. En iyisi parmak fırça ile benim başlamam .
supermananne Ayshenn benim oğlum 3,5 yaşında 2-3 kez heves etti fırçaladık ama yutuyor diye fırçalatmadım hiç
Ayshenn supermananne bize doktor çocuk pastası yazdı,onu yutsa da bi sorun olmazm öyle söyledi,fırçanın üzerine çok küçük nohut kadar koysanız yeter dedi