myprincess1 Bebeğiniz güne kaçta başlıyor? İlk gündüz uykusu ve diğer uykuları kaçta? Kaç dk veya saat uyuyor? Kaç gündüz uykusu yapıyor? Düzeniniz nasıl fikir olması amacıyla rica etsem bilgi verir misiniz? Artık düzene oturtmam gerekiyor çünkü __
ozr42 myprincess1 14 aylık sabah 7-8 arası uyanıyor. Öğlen 1 de uyuyor 1-1 buçuk saat arası uyku yapıyor tek uyku. Akşam 9 da yatıyor.
SanJunipero myprincess1 14.5 aylık son birkaç gündür 2 uykudan tek uykuya düşüş başladı o yüzden bu ara hiçbir düzen yok 🥲 ne zaman oturur diye bekliyoruz
rukiyeduru mmomyskaan benim kızım da 2 hafta sonra 2 yaş olcak aynı bu şekilde uykusu🪽2. Kızım da 4 aylık ara ara uykuları var onun hala
neslihanazakli ozr42 bende tek uykuya düşğrmek istiyorum 14 aylık fakat sabah 8 de uyanıyor 10 da uykusu geliyor
myprincess1 SanJunipero düzeni oturttuktan sonra bozulması da can sıkıcı umarım kısa sürede düzeninize dönersiniz
cigdem_goktug SanJunipero geçiş dönemi merak etmeyin bi iki hafta içinde düzene girer bizim öyle oldu şuan 16 aylık olduk 2 aydır tek uyku yapıyoruz daha güzel ve uzun uyuyor öğlen 1 de yatırın farkı göreceksiniz 🥰
hunilimomy myprincess1 30 aylik sabah 7-8 arasi kalkar 1-2 arasi öğle uykusu Aksam 22.00-22.30 genelde gece uykusu ama yaz gelince biraz gecikebiliyor
myprincess1 hunilimomy havalar ister istemez etkiliyor Bir de anne babanın uyumadığını hissediyor sanki çocuklar ona göre ayak uyduruyor lar 😂😂
ozr42 myprincess1 12 buçuk aylıkken düştü tek uykuya 2. Uykuyu yapınca çok geç uyuyodu 1 e kadar sürüyordu bazen. Ne kadar uylularını erkenede çeksem yime aynıydı . Tek uykuya düşüncede hiç bi problem yaşamadık zaten bebeğim gündüz uykularını çok seven bi bebek değildi doğdu doğalı. Gündüz uykuları 2 uyku toplam 1 saati buluyordu bazen daha azı
hunilimomy myprincess1 bu havalarda eve girdirmek bile olay artik zaten disardan eve gelmek istemiyorlar 😄
aybarsbebekk myprincess1 13 aylık Sabah 8:30 uyanış 11:30 ilk uyku 17:00 ikinci uyku 22:00 gece uykusu
sezenselen aybarsbebekk benim kizim da 13.5 aylik. Sabah 8 gibi uyaniyor 11 gibi ilk uyku, 16.30 gibi 2. Uyku. Gece de 21-21.30 gibi uyiyor
bebeklielif 5 aylık saatte bir kalkıyor sabaha kadar cebelleşiyoruz 🥲 düzeni geçtim ortada uyku yok gözlerim yaşlı 😢
merysss1 bebeklielif 5 ay beni de çok kötü etkilemişti. 6. Ayda düzeliyor az kaldı muhtemelen sabır ☺️
Pirasalipuding myprincess1 11 aylık sabah 7:30 8 gibi kalkarlar 12 ve 4 te gündüz uykusu 1,1 buçuk saat,9:30 da gece uykusuna geçiş
meliketayfun20 Pirasalipuding benim oğlum da 11ay 2 günlük oldu gece kalkıyor mu acaba birde günde içinde neler yediriyor sunuz fikir olması için devam sütü yoksa emiyor mu
Zeyzey6645 myprincess1 20 aylık 2 gündür sadece 2 saatlik uykula ayaktayız pert oldum neyin inadıdır neyin uykusuzluğu anlamadım ölüyorum resmen normalde sabah 8 9 gibi kalkar öğlende 1-2 arası uyur 1.5 2 saat arası ama gece uykumuz hiç düzenli değil memeden kestim 4. Gün bugün ama halen uyanıyor hatta uyumuyor 😁😁😁
mombebiss02 Zeyzey6645 benim oğlumda 20 aylık memeden keseli 1 ay olacak 1 haftadır asla uyumak istemiyor uyutacağım zaman katıla katıla ağlıyor delirmiş gibi ne ayakta sallanıyor ne kucağımda uyuyor hiç bi şekilde uyumıyor uyuması gece 11-12 yi buluyor nedir bu çektiğimiz ya atak falan mı var ondan mı böyle çocuklar
Bulut-ily Zeyzey6645 Benim oğlumda 22 aylık kesmeyi düşünüyordum doktorumuz yazı bekle dedi ama çok yoruldum sürekli emmek istiyor geceleri hala saat başı azaltmaya çalışıyorum olmuyor aşırı direnç gösteriyor dayanayım dedim 4 saat hiç durmadan ağladı ve yine vermek zorunda kaldım bir öneriniz olursa sürecinizle ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim :)
Pirasalipuding myprincess1 11 aylık sabah 7:30 8 gibi kalkarlar 12 ve 4 te gündüz uykusu 1,1 buçuk saat,9:30 da gece uykusuna geçiş
zeynepsd 4.5 aylık sabah 7 gibi kalkar akşam 20:00-20:30 gibi uykuya geçiririz ama gündüz uykularında asla düzen yok saati ve süresi belli olmayan 4 gündüz uykusu yapıyor 😅