elssy Merhabalar, buzlukta fazladan sütüm var. Tarihi, saati ve ml miktarı üzerinde yazıyor. Bebeğim hepsini bitiremeyecek. Atmak istemiyorum. İhtiyacı olan varsa gönderebilirim 🌸
miniktarantula elssy kaç aylık bebeğin Bende öyle diyordum çok napıcam falan Sütüm şimdi bi azaldı hepsine muhtscım şuan
oykukpln elssy bende aynı fikirdeydim. Dolabımda yer kalmadığı için annemin dolabını da doldurdum. İlk aylar süt çok geliyor. Benim de 3 saatte bir göğsümden kendi kendine akmaya başlardı. Bebeğim de meme reddi var en başından beri sağarak biberonla veriyorum. Ama gün geçtikçe daha çok süt içmeye başladı. Benim de sütüm azalmaya başladı. Şuan 7.5 aylık son stoğu veriyorum. Ve sadece geceleri veriyorum buzluktan çıkardıklarımı. Bence vermeyin sonradan pişman olabilirsiniz. Mümkünse başka bir dolaba koyun.
ebru060 @oykukpln size fikrinizi soran olmuş mu bayan burada vermek istediğini zaten belirtmiş siz vermeyin diyorsunuz sonrada başka posta almak isterseniz diye başkalarını etiketliyorsunuz hayırdır amacınız ne
oykukpln ebru060 ebru hanım sakin olun bebeğini süt sağarak besleyen bir anne olarak deneyimimi paylaştım sadece bu kadar yükseleceğiniz bir konu değil hatta hasta bir çocuk için arayan hanımefendiyi de bu konuşmaya yönlendirdim ihtiyacı olduğu için lütfen bizler burada birbirimize örnek olmalıyız bu tarz konuşmalar doğru değil.
oykukpln ebru060 ayrıca bir hanımefendi hasta çocuğa süt ihtiyacı yazmış ameliyat falan yazmış bende eğer verecekse süt sahibi diye altına etiketledim bunda neden kötülük arıyorsunuz.