balli_cilek Gul-42 hah o çocuktan bide bizde var çeşit çeşit kahvaltı hazırlayanlara özeniyorum böyle krep yapıp arasına zeytin ezmesi sürüp veriyorlar ne güzel yiyorlar ben bizimkine versem o siyahlıktan zeytinden huylanır daha da yemez 🤦🏻♀️
Gul-42 balli_cilek aynıııııııı benım oglum bu ne bunu yemem sevmem ben der hındıstan cevızı yagı cok ıyı gelıyor ama oglum aslaaaa sevemedı ben yıyorum
diilek balli_cilek aynı şekil benim kızımda dediğiniz gibi yapıyordu pekte iştahlı bebek değil sebze işte kayısı vs hiç yediremedim bu süreçte kabak çekirdeği ile çözüm bulduk her akşam bi 10 tane felan veriyordum bide arkasından su bol bol bunuda deneyebilirsiniz.
balli_cilek diilek ayyy kabak çekirdeği mi normal. Çekirdek içi falan sever hemen deneyeyim ya çok teşekkür ederim çiğ. Mi olucak fark eder mi
pozitifanne06 balli_cilek kaka yapiyomus niye lavman yapcan çocuğa. Sebze yememiş ondan biraz kabız olmus. Hindistan cevizi yağı icirebilirsin hatta poposuna da surebilirsin krem sürer gibi, zeytinyağı kuru kayısı kivi ıspanak yedirebilirsen de bağırsakları rahatlar
balli_cilek pozitifanne06 kivi alerjik diye vermeye korktum ama oda iyi geliyorsa onu da vereyim artık
pozitifanne06 balli_cilek 21 aylık olmuş artık her şeyi yer korkma 💕 azıcık ver dene bence mevsimi bitmeden
mlsrdm Hipp organik kayısı püresi kavanoz ve Aptamil Prosyneo bebek sütü (yaşına göre) alıp kullanabilirsin bizde de öyle bir durum olduğunda bu ikisiyle çözüm bulmuştum ben. 12 saat içinde yumuşuyo ve kabızlık geçiyor. Bu arada tahıl ve muzu da kesmiştim.